450 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε μπαστουνάκια

1/4 φλιτζάνι αλεύρι

1 αυγό

1 1/2 κουταλιά της σούπας γάλα

1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο

Λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αυγό και το γάλα και σε ένα τρίτο μπολ ρίχνουμε τη φρυγανιά με τα μπαχαρικά. Περνάμε  τα μπαστουνάκια πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και στο τέλος από τη φρυγανιά. Ρίχνουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα μπαστουνάκια. Αν το λάδι είναι ζεστό τότε μέσα σε ένα λεπτό τα μπαστουνάκια είναι έτοιμα. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Πηγή: http://jenny.gr