Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

 

Βάζουμε την skincare ρουτίνα μας σε τάξη

νεξάρτητα από την ποσότητα των προϊόντων που εφαρμόζεται στο πρόσωπό σας, οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι είναι σημαντικό να τοποθετούνται με τη σωστή σειρά. Αν υπάρχει ένας γενικός κανόνας τότε αυτός λέει ότι "Τυπικά, τα προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται από το πιο λεπτόρευστο μέχρι το πιο παχύρευστο όσον αφορά την υφή." 

 

Παρακάτω δείτε ένα προς ένα τα προϊόντα που πρέπει να εφαρμόζετε Εάν δε χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά, απλά παραλείψτε το  στο επόμενο.

Καθαριστικό Προσώπου

Κυριολεκτικά κανένα προϊόν δε μπορεί να δράσει, αν η επιδερμίδα δεν είναι καθαρή. Επιλέξτε ένα καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. 

Οι γυναίκες με ελαστικό δέρμα θα πρέπει να αναζητήσουν προϊόν σε μορφή τζελ, ενώ οι ευαίσθητοι τύποι δέρματος μπορούν να ξεφύγουν με τη χρήση  micellar water. Τέλος ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ για να αφαιρείται η λιπαρότητα, το μακιγιάζ και οι ρύποι του περιβάλλοντος που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Toner

Είναι το προϊόν που συμπληρώνει το καθαριστικό και αφαιρεί ακόμα και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε serum, φροντίστε η επιδερμίδα να είναι στεγνή, διαφορετικά αφήστε την υγρασία στο πρόσωπό σας.

Κρέμα Ματιών

Επειδή το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο ευαίσθητο από το υπόλοιπο πρόσωπο, απαιτείται η χρήση εξειδικευμένου προϊόντος. Και πάλι, επιλέξτε με βάση τον τύπο του δέρματός σας.

Ορός/Serum

Σκεφτείτε τον ορό ως εξειδικευμένη θεραπεία για συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σας, καθώς βοηθούν κατά της ξηρότητας, της θαμπάδας ή και της ακμής.

Extra Tip: Τη νύχτα καλό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ορό με ρετινόλη για να βοηθήσετε το δέρμα να αναγεννηθεί καθώς κοιμάστε. 

Ενυδατική Κρέμα

Ίσως το πιο σημαντικό βήμα, η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας η οποία δεν ενυδατώνει μόνο το δέρμα, επιπλέον σφραγίζει και τα συστατικά των προϊόντων που έχουν προηγηθεί.

Αντηλιακή Κρέμα

Ένα προϊόν που κακώς πολλές γυναίκες παραλείπουν, ιδιαίτερα το χειμώνα. Όχι, δεν χρειάζεται να φοράτε αντηλιακά προτού πάτε στο κρεβάτι, αλλά θα πρέπει να το θεωρήσετε απαραίτητο το πρωί -και το τελευταίο βήμα της ρουτίνας φροντίδας του δέρματός σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να προστατεύσετε από τις UV βλάβες, οι οποίες αποδεδειγμένα αυξάνουν τη διαδικασία γήρανσης και μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε καρκίνο του δέρματος.

Πηγή: http://jenny.gr

 

Στιλιστικές προτάσεις για ολόκληρη την εβδομάδα!

Καθημερινά εμάς τις γυναίκες μας απασχολεί το τι θα φορέσουμε! Το Woman In Love έρχεται να σου δώσει κάποιες προτάσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να σου… «λύσει τα χέρια». Δευτέρα σήμερα και σου δίνουμε τις δικές μας προτάσεις για όλη την εβδομάδα!Δευτέρα 
sfdefrtgyuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Τρίτη
452e4165c8375f5aa4d7bb6695d03323

Τετάρτη
e00aad592138bce5c8c1b2380d67af28

Πέμπτη
fbfgbdfgvzsdvzsdvfgfhjkllll

Παρασκευή
okijhgfdsedrtyuilokiuytrtyui

Σάββατο
sdrftgyhujhgfdsawsertyuikjhgfrdeswertyui

Κυριακή 
fnddxgnxfgnfgbnfxgbhf

Στιλιστικές προτάσεις για ολόκληρη την εβδομάδα!

Καθημερινά εμάς τις γυναίκες μας απασχολεί το τι θα φορέσουμε! Το Woman In Loveέρχεται να σου δώσει κάποιες προτάσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να σου… «λύσει τα χέρια». Δευτέρα σήμερα και σου δίνουμε τις δικές μας προτάσεις για όλη την εβδομάδα!

Δευτέρα
deuterala

Τρίτη
trithla

Τετάρτη
tetarthla

Πέμπτη
pempthla

Παρασκευή
paraskeuhlaa

Σάββατο
savvatolaa

Κυριακή
kuriakhhhhla

Αυτό είναι το piercing στο αυτί που θα θέλουν να κάνουν όλοι το 2018

Nέα χρονιά, είναι καιρός για αλλαγές, σωστά; Τους τελευταίους μήνες, τα πολλά διαφορετικά piercings στα αυτιά είναι ένα trend που δεν φαίνεται να φεύγει σύντομα. Σύμφωνα με μία σχεδιάστρια κοσμημάτων και επαγγελματία piercer, την Maria Tash, ο κόσμος θα βρει ακόμα περισσότερους τρόπους να προσθέσει κι άλλα μικρά κρικάκια ή studs στα αυτιά αυτή τη χρονιά, όπως αναφέρει στο Bustle. 

Φέτος, λοιπόν, το trend είναι μία τρύπα πάνω από τη δεύτερη τρύπα στον λοβό -αντί για μία τρίτη πιο πάνω το αυτί. Αυτό το piercing είναι μία πιο cool εκδοχή του να κάνεις τρίτη τρύπα και μπορεί να λειτουργήσει πολύ όμορφα σε περίπτωση που η δεύτερη τρύπα σας δεν έγινε και τόσο ίσια.

Πηγή: http://jenny.gr

Στιλιστικές προτάσεις για όλη την εβδομάδας!

Καθημερινά εμάς τις γυναίκες μας απασχολεί το τι θα φορέσουμε! Το Woman In Love έρχεται να σου δώσει κάποιες προτάσεις για κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να σου… «λύσει τα χέρια». Δευτέρα σήμερα και σου δίνουμε τις δικές μας προτάσεις για όλη την εβδομάδα! Δευτέρα
6d7c47922e4055e5d32053d4e6316780

Τρίτη
71de4bfe93a0d57ec0490f5a5c820f29

Τετάρτη
829e21c80fda54c73203d67001009196

Πέμπτη
ijuytfghjiuytreds

Παρασκευή
4aa766f1eb5f0e9a7ff5589b7cbc257b

Σάββατο
60056a02366d919df30d9d07a851d94c

Κυριακή
f5cf8c78208a70de832ba6cd953c364a

Αρθρα Εβδομάδας