Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

 

Οι άλλες χρήσεις του concealer

Έχετε όμως σκεφτεί ότι αυτό το προϊόν μπορεί να γίνει εξίσου χρήσιμο και σε άλλα σημεία του προσώπου εκτός από το κάτω μέρος των ματιών; Κι όμως το concealer έχει κι άλλες χρήσεις που αναμφίβολα μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να ανανεώσουν την εμφάνισή σας ακόμα και την τελευταία στιγμή. Πως;

  • Το concealer είναι το ιδανικό camouflage για το σπυράκι που εμφανίστηκε ξαφνικά και θέλετε να καλύψετε στο μακιγιάζ.

  • Μπορείτε κάλλιστα να το τοποθετήσετε στην περιοχή δεξιά κι αριστερά της μύτης για να καλύψετε τυχόν γραμμές και να μειώσετε τις σκιάσεις. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

  • Εκτός από την κάτω μεριά των ματιών, απλώστε το concealer στην εξωτερική περιοχή τους. Δημιουργεί ένα ομοιόμορφο χρώμα στην περιοχή των ματιών και τα φωτίζει αρκετά ώστε να αναδειχθεί και το eye makeup look.

  • Τα βλέφαρα είναι ένα ακόμα σημείο στο οποίο μπορείτε να βάλετε concealer. Τις μέρες που δεν θέλετε να βάψετε τα μάτια σας και επιθυμείτε να επενδύσετε σε ένα fresh eye makeup, τότε περάστε ένα κρεμώδες concealer στα βλέφαρα για να καλύψετε τυχόν γραμμές ή να εξαφανίσετε τη θαμπή όψη που τα κάνει να δείχνουν κουρασμένα.

  • Το concealer μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ήπιο contouring αν το χρησιμοποιήσετε σωστά στα ζυγωματικά σας. Φυσικά χρειάζεται πολύ προσοχή για να μην υπερβάλλετε.

Πηγή: jenny.gr

Αρθρα Εβδομάδας