Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

 

4 tips για να διατηρήσεις το μαύρισμα του καλοκαιριού

Μας θυμίζει τις ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών και όσο περισσότερο το διατηρήσουμε τόσο καλύτερα. Υπάρχουν μερικά τρικ για μια μικρή καλοκαιρινή παράταση.

1. Τα καρότα βοηθούν και στο πιο εύκολο μαύρισμα μα και στη διατήρηση του χρώματος. Εντάξτε τα καρότα στη διατροφή σας που εκτος όλων των άλλων είναι πολύ ευεργετικά για την καρδιά και μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών και η πλουσιότερη φυτική πηγή βήτα καροτίνης (προβιταμίνης Α).

2. Δροσερά ντουζ: το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους του δέρματος και ευνοεί την ανανέωση των εξωτερικών στοιβάδων. Το πιο κρύο νερό βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος. Μετά το ντουζ εφαρμόστε ένα ενυδατικό λάδι και το καλοκαιρινό σας χρώμα θα καθυστερίσει να φύγει.

3. Νερό: η σωστή ενυδάτωση βοηθάει στη διατήρηση της σταρένιας επιδερμίδας του καλοκαιριού. Επιπλέον, κάνει το δέρμα πιο απαλό και λαμπερό.

4. Ενυδάτωση x2: τώρα είναι η περίοδος που το σώμα και το πρόσωπό σας χρειάζεται επί 2 σωστή και συχνή ενυδάτωση. Εφαρμόστε την κρέμα σας 2 φορές και κάντε το δέρμα σας λαμπερό και υγειές.

Πηγή: 4moms.gr

Αρθρα Εβδομάδας