Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

 

Πώς να έχετε συνεχώς περιποιημένο το μανικιούρ

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται φροντίδα και προσεκτική περιποίηση και στις δύο περιπτώσεις αφού είναι πολύ εύκολο να σκληρύνουν και να σας ενοχλούν ή μπορεί να συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Να τα κόψετε τόσο πολύ ου τελικά θα ματώσουν και θα χαλάσουν την εικόνα των όμορφων δαχτύλων που συνοδεύουν ένα περιποιημένο μανικιούρ.

Καλό είναι λοιπόν να φροντίσετε κατάλληλα τα πετσάκια είτε με τη βοήθεια της ειδικού είτε μόνες σας αλλά να μην τα παραμελήσετε μέχρι να φτάσει η ώρα του επόμενου μανικιούρ. Εφοδιαστείτε λοιπόν με τα ειδικά λαδάκια που θρέφουν κι ενυδατώνουν τα επωνύχια αλλά και βοηθούν τα νύχια ν διατηρήσουν το φυσικό υγιές τους χρώμα.

Tips:
Αν τα νύχια σας είναι περιποιημένα και καθαρά, τότε μπορείτε να τα ξεκουράσετε από το βερνίκι ή το ημιμόνιμο μανικιούρ αφήνοντάς τα χωρίς χρώμα. Περάστε μόνο ένα γυαλιστικό και θα φαίνονται άψογα.

Όταν έχετε τα νύχια σας βαμμένα, τότε χρειάζεται προσοχή την ώρα που θα βάζετε το λαδάκι στα πετσάκια σας γιατί αν πέσει πάνω στα νύχια είναι πολύ πιθανό να θαμπώσει το βερνίκι.

Πηγή: jenny.gr

Αρθρα Εβδομάδας