Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

 

Τα μυστικά που δεν ήξερες για να εφαρμόζεις σωστά το concealer σου!

Το concealer ανήκει στα προϊόντα που έχουν πάντα μια θέση στο νεσεσέρ σου κι αυτό γιατί είναι αποτελεσματικό και εξαφανίζει μαύρους κύκλους και ατέλειες στο άψε-σβήσε. Υπάρχουν όμως, κάποιες φορές που ενώ πιστεύουμε ότι το έχουμε χρησιμοποιήσει σωστά, το αποτέλεσμα μας διαψεύδει καθώς είναι πιο έντονα τα σημάδια κάτω από τα μάτια μας ή υπάρχει μεγάλη χρωματική διαφορά στο πρόσωπό μας.

Άρα είναι σημαντικό να ανακαλύψεις πώς θα το εφαρμόζεις σωστά στα beauty looks σου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πετυχημένο και καλόγουστο.

1. Σταθεροποίησέ το με λίγη πούδρα

Εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα πούδρας στην περιοχή που έχεις απλώσει το concealer σου, αυτομάτως θα του χαρίσεις μεγαλύτερη διάρκεια και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με την ποσότητα της πούδρας.

2. Τοποθέτησέ το στα σωστά σημεία

Το τρίγωνο στην εσωτερική γωνία των ματιών είναι συνήθως πιο σκούρο, οπότε καλό είναι να εστιάσεις εκεί για να το φωτίσεις σωστά.

3. Επίλεξε ένα προϊόν με ανάλαφρη σύνθεση

Εκτός από τη σωστή απόχρωση concealer είναι σημαντικό να επιλέξεις και την κατάλληλη σύνθεση για την επιδερμίδα σου, που δεν θα την επιβαρύνει και θα τη φωτίζει φυσικά.

4. Εφάρμοσε πρώτα την κρέμα ματιών σου

Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου κάτω από την περιοχή των ματιών, ώστε να είναι σωστά ενυδατωμένη κι έτσι στη συνέχεια το concealer σου να εφαρμόζεται εύκολα.

5. Χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία

Αν δεν μπορείς να απλώσεις εύκολα το concealer σου με τα δάχτυλά σου, καλό είναι να προτιμήσεις ένα λεπτό πινελάκι που θα σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

6. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα

Αν θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, τότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις μεγάλη ποσότητα από το προϊόν σου στα “προβληματικά” σημεία. Μερικές σταγόνες από το concealer σου, που θα απλώσεις σωστά, αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

 

 πηγή:joytv.gr

Αρθρα Εβδομάδας