Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

 

Ένα πολύ έξυπνο trick για να δείχνουν τα looks σου πάντα καταπληκτικά!

Tips και tricks για το πώς να δείχνεις στιλάτη και υπέροχη με τις εμφανίσεις σου, έχεις διαβάσει πολλά. Έχεις, όμως, ακούσει ποτέ για τον κανόνα του τρίτου κομματιού;

Η πρώτη αναφορά για τον “third- piece rule” έγινε από μια πρώην πωλήτρια του πολυκαταστήματος Nordstrom που περιέγραψε ότι μία από τις οδηγίες αναφορικά με το ντύσιμο των πωλητών ήταν να φορούν τρία κομμάτια στο look τους (δεν συνυπολογίζονται τα παπούτσια). Έτσι, εκτός από το παντελόνι και το top, που είναι τα δυο πρώτα κομμάτια του «κανόνα», τα υπόλοιπα μπορούσαν να είναι ένα blazer, ένα jacket, ένα πουλόβερ ή ζακέτα, ένα γιλέκο ή ένα statement αξεσουάρ (ζώνη, μαντήλι, κολιέ, καπέλο). Τον κανόνα αυτό, των τριών κομματιών, επιβάλλουν και άλλες αμερικάνικες αλυσίδες ένδυσης στους πωλητές τους, που σημαίνει ότι έχει αποδειχτεί αποτελεσματικός!

Τι το τόσο ιδιαίτερο συμβαίνει μ’ αυτό το τρίτο κομμάτι; Είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου, σα να «δένει» μαζί τα κομμάτια στα οποία έχεις επενδύσει, κάνει το look σου να δείχνει πιο ενδιαφέρον, πιο ραφιναρισμένο και γενικά ότι έχεις προσπαθήσει για ένα αποτέλεσμα με άποψη. Γενικά, ο κανόνας των τριών κομματιών θεωρείται ότι έχει ως αποτέλεσμα πολύ στιλάτα outfits.

Τα παρακάτω looks σου δίνουν μια γεύση για το πώς το «τρίτο κομμάτι» μπορεί να αναβαθμίσει τα looks σου:

1-Ένα μαντήλι στον λαιμό θα κάνει τη διαφορά.

 

2- Μια ζώνη στη μέση μπορεί να αλλάξει το look σου!

3- Τζιν, λευκό t-shirt και blazer!

 

πηγή:joytv.gr

Αρθρα Εβδομάδας