Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

 

Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για τη μόδα! Δες παρακάτω ποια είναι αυτά.

Όσο είσαι πιο νέα ηλικιακά δεν μπορείς να δεις κάποια πράγματα στη μόδα. Μεγαλώνοντας γίνεσαι περισσότερο στιλάτη. Εκτιμάς διαφορετικά κάποια δεδομένα. Διάβασε παρακάτω τρία πράγματα που ο χρόνος σε έχει βοηθήσει να δεις.

Η μόδα δεν έχει περιορισμούς. Ναι, σίγουρα υπάρχουν κάποιες τάσεις που αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με την εποχή, όμως αν έχεις στυλ, ότι κι αν φορέσεις πίστεψε με θα ξεχωρίσεις. Η ηλικία φέρνει μαζί της μία ωριμότητα που σε κάνει να μην ακολουθείς τα πρόσκαιρα trends αλλά να ξέρεις ουσιαστικά πώς να «παίξεις» με διάφορα στυλ και πώς να αναδείξεις την μοναδικότητά σου.

Θέλεις να ψωνίζεις μόνη σου. Καλά εντάξει αυτό εγώ το είχα από πολύ μικρή. Όταν πηγαίνεις μόνη, είναι παράδεισος. Μπορείς να κάνεις όσες ώρες θέλεις και να δοκιμάσεις όσα ρούχα θέλεις, χωρίς να έχεις κάποιον να σου λέει άντε τελείωνε κλπ.

Είναι σημαντικό να έχεις οργανωμένη ντουλάπα. Ίσως σε πιο μικρή ηλικία να ήταν όλα καλά όταν τα ρούχα σου ήταν παντού πεταμένα στο δωμάτιο και καμιά φορά δεν έβλεπες καν τα πλακάκια. Τώρα όμως τα ρούχα σου είναι χωρισμένα σε είδη και χρώματα και φυσικά έχεις πετάξει προ πολλού πράγματα που δεν φοράς.