Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

 

Δυο έξυπνα tips για να εξοικονομήσεις χρήματα ενώ ψωνίζεις online!

Τα ψώνια από το σπίτι, βλέποντας και επιλέγοντας απλώς τι θέλεις να πάρεις σίγουρα βολεύουν αρκετά, όμως κρύβουν και κινδύνους. Αν κάνεις συχνά αγορές online, τα χρήματα που ξοδεύεις μπορεί να γίνουν πάρα πολλά αν δεν είσαι προσεκτική. Αυτές οι φαινομενικά ακίνδυνες αγορές που κάνεις από την «ασφάλεια» του καναπέ σου μπορεί να ισοδυναμούν  με ένα μεγάλο ποσό χρημάτων, το οποίο υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να περιορίσεις και να μην πληρώνεις ποτέ το πλήρες τίμημα για ό,τι αγοράζεις. Δες παρακάτω δυο πράγματα που μπορεις να ακολουθήσεις για να «γλυτώσεις» κάποια χρήματα.

Άφησε το καλάθι σου γεμάτο για λίγο: Αφήνοντας το καλάθι σου γεμάτο για μία ημέρα, ή και δύο, ορισμένα καταστήματα θα σου στείλουν mail στο οποίο θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου και ίσως σου στείλουν μαζί και έναν κωδικό έκπτωσης ή μία προσφορά για δωρεάν αποστολή.
 
Κατέβασε τις νέες εφαρμογές που σχετίζονται με το κατάστημα από το οποίο ψωνίζεις: Εάν έχεις την τάση να αγοράσεις από τα ίδια καταστήματα, κατέβασε τις αντίστοιχες εφαρμογές τους για κινητό. Οι εταιρείες επενδύουν πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη φιλικών προς το χρήστη εφαρμογών, έτσι βάζουν σε αυτά τα apps εκπτωτικά κουπόνια για να προσπαθήσουν τις εφαρμογές τους και να τονώσουν το αγοραστικό αίσθημα των χρηστών που τις επιλέγουν.