Στη Νέα Υόρκη κάνουν αυτό το κόλπο με την τσάντα

Κάτι που μου αρέσει να τονίζω αρκετά συχνά είναι ότι απλά και μόνο με μία κίνηση, το ντύσιμό μας μπορεί να πάρει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και στιλ. 
Πολλές φορές δηλαδή αρκεί να δώσουμε ένα μικρό twist στο πώς φοράμε ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, για να κερδίσουμε άμεσα πολλούς πόντους στιλ. Το πιο εύκολο item που μπορούμε να επιστρατεύσουμε για να κάνουμε το παραπάνω trick δεν είναι άλλο από την τσάντα μας, το αξεσουάρ που ολοκληρώνει δηλαδή το look μας και αλλάζει την εμάνισή μας ανάλογα με το πώς θα το φορέσουμε. 
Στη Νέα Υόρκη λοιπόν είδαμε να κάνουν ένα σχετικό κόλπο, το οποίο μάλιστα πριν λίγες μέρες έκανε ΚΑΙ η Meghan Markle. Αυτό δεν είναι άλλο από το να φοράμε τη shoulder bag μας, χιαστί.
Τσάντες δηλαδή που δεν προορίζονται για να φοριούνται χιαστί αλλά για να τις περνάμε κανονικά στον ώμο. Αυτό άλλωστε είναι μια πανεύκολη κίνηση που γενικότερα τη βλέπουμε αρκετά στο Instagram και στο street style και ενώ είναι κάτι πολύ μικρό, μπορεί να κάνει το look μας αυτόματα πολύ πιο cool.

Πηγή:http://jenny.gr