Πώς θα φορέσουμε σωστά το ψηλόμεσο τζιν;

Τις περισσότερες από εμάς ο όρος ψηλόμεσο παντελόνι μας τρομάζει αρκετά, ειδικά αν ανήκουμε στις petite υπάρξεις του κόσμου, καθώς αγχωνόμαστε πως θα κόβει τη σιλουέτα και θα μας κάνει να δείχνουμε ακόμα πιο μικροκαμωμένες.

 Αυτούς τους φόβους όμως καλό είναι να τους αφήσουμε πίσω αφού τα high-waisted παντελόνια είναι μια άκρως κολακευτική επιλογή, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα φορέσουμε ώστε να έχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα και να μη χάσουμε ούτε πόντο από ύψος αλλά κι από στιλ.

  • Αν θέλετε να το κάνετε να δείχνει πιο edgy, συνδυάστε το με cropped κομμάτια από πάνω (tops ή jackets) τα οποία θα το αναδείξουν περισσότερο. Από την άλλη, αν θέλετε απλά να δώσετε λίγο την αίσθηση του ψηλόμεσου αλλά χωρίς να τονίζεται ιδιαίτερα, φορέστε το με ένα κιμονό ή ένα cardigan σε πιο μακρύ μήκος.
  • Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το high waisted στιλ μπορείτε να προσθέσετε μία ζώνη ή να ακολουθήσετε το πολυαγαπημένο tip με το φουλάρι να παίρνει τη θέση του συγκεκριμένου αξεσουάρ.

    • Μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι, όπως ένα top με ανοιχτή πλάτη χαμηλά, ένα στιλ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ψηλόμεσο παντελόνι σας.
    • Για να κάνετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι να ακολουθεί ακόμα μία μεγάλη τάση, μπορείτε άνετα να γυρίσετε τα ρεβέρ και να του δώσετε το στιλ ενός cropped. Έτσι θα έχετε δύο trends σε ένα κομμάτι και μάλιστα αυτό θα εξισορροπήσει και το ότι ανεβαίνει ψηλά η μέση, άρα δεν θα έχετε το άγχος ότι κονταίνει τη σιλουέτα.

      Πηγη:jenny.gr