Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

 

6 απίστευτες τεχνικές για να βάλεις την μάσκαρα τις οποίες δε γνώριζες

1. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι που θα βρεις στη μάσκαρα
Ας το πάρουμε όμως από την αρχή: η μάσκαρα αποτελείται από δυο κομμάτια, το βουρτσάκι και τη χρωστική- σιγά το νέο, θα μου πεις. Αν όμως έχεις βρει τη μάσκαρα που απλώνεται φανταστικά στις βλεφαρίδες αλλά στο τέλος κάτι πάλι δεν πάει καλά. Μπορεί να μην σου ταιριάζει το σχήμα από το βουρτσάκι, ή και το αντίθετο. Πειραματίσου και βρες τον ιδανικό συνδυασμό.

2. Χρησιμοποίησε τη μάσκαρα και σαν μολύβι ματιών
Όταν θα την απλώνεις, άφησε την να ακουμπήσει στη γραμμή των ματιών σου. Έτσι θα τονίσεις το περίγραμμα τους τόσο φυσικά, χωρίς να έχεις ανάγκη από μολύβι ή eyeliner.

3. Μπλέξε τις μάσκαρα. Δεν χρειάζεται να βρεις μια μάσκαρα που να τα κάνει όλα|
Προτίμησε την καλύτερη στο είδος της, π.χ. για μήκος ή για όγκο και μετά συνδύασε τες, απλώνοντας μια στρώση από την κάθε μια. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. 

4. Βάλε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες
Και όλα αυτά που έχεις ακούσει ότι και καλά βαραίνει το μάτι, δεν είναι παρά άλλος ένας μύθος. 

5. Άπλωσέ τη διαγώνια
Το ξέρουμε ότι έχεις συνηθίσει το κλασικό από κάτω προς τα πάνω, αλλά αν δοκιμάσεις να απλώσεις τη μάσκαρα σου διαγώνια και με φορά προς τα έξω, δεν θα το σταματήσεις ποτέ. 

6. Άλλαξε το σχήμα των ματιών σου. Καλά, όχι στην πραγματικότητα.
Με αυτό το εφέ μπορείς να πετύχεις τελείως διαφορετικό λουκ στο μακιγιάζ σου, αλλάζοντας μόνο τη φορά με την οποία βάφεις τις βλεφαρίδες σου. Αν αναποδογυρίσεις το βουρτσάκι και περάσεις τη μάσκαρα από έξω προς τα μέσα, τα μάτια σου θα δείχνουν πιο στρογγυλά και θα έχεις καταφέρει ένα πιο girly λουκ σε σχέση με το εφέ της βεντάλιας που θα δεις στο νούμερο 5. 

 

Αρθρα Εβδομάδας