Υλικά

800 γραμμάρια χοιρινό

1 κρεμμύδι

3 πορτοκάλια

1 κλωνάρι σέλινο

100 γραμμάρια κρασί λευκό

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σέλινο, το ένα πορτοκάλι κομμένο σε φέτες με τη φλούδα, 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού από τα υπόλοιπα πορτοκάλια, το κρασί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.