Υλικά

300 γραμμάρια πατάτες

90 γραμμάρια μπέικον

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Θυμάρι

Δεντρολίβανο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βράζουμε για λίγα λεπτά σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμες τυλίγουμε την κάθε πατάτε με μπέικον και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με ελαιόλαδο μαζί με το δεντρολίβανο και το θυμάρι. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 15 λεπτά. 

Πηγή:http://jenny.gr/