Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

 

Θέλει διάλειμμα; 5 βασικοί λόγοι

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις πια έχουν γίνει δύσκολες και περίεργες κάτι που σημαίνει ότι τα νεύρα μας είναι σε οριακό σημείο καθώς τα αγαπητά μας αγόρια κάνουν τα πάντα για να μας φέρνουν στα όριά μας. Όχι φίλη μου, δεν είσαι εσύ η παράξενη της υπόθεσης, όντως οι άντρες πλέον δεν ξέρουν τι θέλουν και κυρίως τι ζητάνε από μία γυναίκα. Και αφού έπεσες σε τέτοιον άντρα-περαστικά σου-είσαι αναγκασμένη να παίξεις το παιχνίδι του, εφόσον φυσικά τον θέλεις και το αντέχει και το στομάχι σου. Kαι τι γίνεται όταν εκείνος σου λέει να... κάνετε ένα διάλειμμα; Ναι είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή, που ο κόσμος σου καταρρέει, και αρχίζεις να πλάθεις σενάρια για το τι μπορεί να εννοεί. Λοιπόν, πριν απαντήσεις, λάβε σοβαρά υπόψη σου τους 5 αυτούς λόγους για τους οποίους πιθανόν σου ζητάει να κάνετε ένα break από τη σχέση σας.

1. Είναι ένας τρόπος για να σε χωρίσει: Βρε έχεις πέσει σε πολύ καλό παιδάκι, διότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι το κάνει για να μη σε στενοχωρήσει. Ίσως εσύ να είσαι πιο ερωτευμένη πλέον από εκείνον, ίσως να νιώθει ότι αν στο πει στα μπαμ θα πέσεις από τον τρίτο και θα σπάσεις τα πλευρά σου, ίσως βέβαια να φοβάται και τη δική του σωματική ακεραιότητα. Γενικότερα οι άντρες, δίνουν πολύ σπάνια το τέλος, ακόμα κι αν δεν περνάνε καλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός του τρόπος για να σου πει θέλω να χωρίσουμε. Αν μας ρωτάς, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να στο πει κατάμουτρα, και στη συνέχεια να υποστεί τις συνέπειες. Αλλά ο κόσμος μας έτσι κι αλλιώς είναι άδικος.

2. Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη: Α όλα κι όλα! Ο καλός σου είναι πιο gentleman και από Εγγλέζο Λόρδο. Θέλει να κάνει σεξ με άλλη; Σου λέει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μην το έχει και βάρος στη συνείδησή του ότι θα σε κερατώσει-εντάξει πόσο τυχερή είσαι;-περνάει καλά ένα μήνα με την καινούρια, και όταν βαρεθεί επιστρέφει στα σίγουρα που ξέρει ότι θα τον περιμένουν. Και πες ότι μαθαίνεις ότι είχε αλλη στο μεσοδιάστημα, μπορείς να του προσάψεις κάτι; Αφού κάνατε break!

3. Θέλει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση σας: Καλά σπάνιο φαινόμενο αυτό, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι άντρες. Όντως κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας και όντως προβληματίζεται. Το ότι σου ζητάει λίγη απόσταση για να σκεφτεί, δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη σχέση σας, και αν αν μη τι άλλο, τον τιμάει και σαν άντρα. Τώρα αν συνδυάσει τη σκέψη, με μεθύσια και σεξ με διάφορες, δεν το ξέρουμε. Αλλά και πάλι... Μπορείς να τον αλυσοδέσεις; Βασικά διώκεται ποινικά οπότε μην το κάνεις.

4. Θέλει να ηρεμήσει: Όχι ότι εσύ είσαι γκρινιάρα και τον έχεις πρήξει-για όνομα του Θεού-αλλά ο άνθρωπος θέλει λίγες εβδομάδες ηρεμίας να βρει ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα και να γράψει ένα βιβλίο-λέμε τώρα-. Με τις δικές σου υστερίες, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, οπότε σου ζητάει ένα διάλειμμα μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα του. Σε κάθε περίπτωση η ηρεμία συνδυάζεται με σεξ με διάφορες. Λυπούμαστε που στο λέμε.

5. Σε τεστάρει: Το αγόρι σου είναι ανασφαλές, οπότε και δεν είναι σίγουρο ότι εσύ το θέλεις και το αγαπάς. Οπότε σου πετάει αυτό, προκειμένου να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα σου, οπότε είναι στη δική σου διακριτική ευχέρεια το τι θα κάνεις. Σε περίπτωση που του πεις ok μόνο και μόνο από εγωισμό, τότε λογικά θα γίνει μπέρδεμα και άντε μετά να ξεμπερδέψετε. Οπότε μπορείς να του πεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι: «Τι είπες ρε που θέλεις και διάλειμμα; Πάνω από το πτώμα μου».

Πηγη: queen.gr

5 πράγματα που θα σκεφτεί όταν σε δει για πρώτη φορά γυμνή

Οι άντρες έχουν λίγο διαφορετική άποψη για το σεξ σε σχέση με σένα. Όχι ότι δεν έχουν κριτήριο, προφανώς και έχουν, αλλά τείνουν να μην είναι τόσο αυστηροί, τουλάχιστον όχι όσο εσύ. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι πράγματα τα οποία μπορεί να σε πανικοβάλλουν, εκείνους να τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ακόμη και την πρώτη φορά που θα σε δει γυμνή. Αν νομίζεις ότι θα περάσει από κόσκινο το σώμα σου, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Παρακάτω σου έχω, 5 βασικές –και ίσως αστείες σκέψεις- που θα κάνει λίγες στιγμές πριν το… μοιραίο!

Επιτέλους, θα κάνω σεξ

Είτε το έχει στερηθεί καιρό, είτε μία βδομαδούλα, το σεξ για έναν άντρα είναι πάντα ευπρόσδεκτο, πόσο μάλλον με μία νέα και σέξι παρτενέρ-ναι εσύ είσαι αυτή-. Οπότε η εικόνα και η κυτταρίτιδά σου, του είναι παντελώς αδιάφορες. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το αμέσως μετά!

Ευτυχώς άφησε τα φώτα ανοιχτά

Γιατί πολύ απλά θέλει να σε βλέπει. Το ότι δεν είσαι μοντέλο, το γνωρίζει. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ότι σε έχει μπροστά του, σε παρατηρεί και από λεπτό σε λεπτό θα κάνετε σεξ. Αυτά.

Είναι αρκετά μεγάλο το πέος μου;

Προφανώς και δε θα αλλάξει κάτι στα κρίσιμα αυτά λεπτά, αλλά πάντα ενδιαφέρονται για την ανατομία και κυρίως το μέγεθός της. Κακά τα ψέματα: Αν εσύ είσαι καλυμμένη για το ότι μπορεί να μην έχεις στήθος ή θανατηφόρες καμπύλες (είναι κάτι που φαίνεται) εκείνοι την μεγάλη αποκάλυψη την κάνουν την κρίσιμη στιγμή. Γεγονός, που όσο να πεις σε πανικοβάλλει κάπως.

Τώρα που θα έχω σχέση, πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο

Καλά αυτό δε θα το κάνει ποτέ, αλλά συνειδητοποιώντας το πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά του, μία απελπισία τη νιώθει. Προφανώς η ανάγκη του για γυμναστήριο, θα ξεχαστεί μόλις φορέσει τα ρούχα του. Πράγμα απολύτως αναμενόμενο.

Συγνώμη αυτό είναι τατουάζ;

Αν έχεις πέσει σε λάτρη, είσαι τυχερή. Διαφορετικά, ένα μικρό ξενέρωμα θα το βιώσει. Παίζει ρόλο βέβαια και η φύση του τατουάζ. Άλλο να έχεις κάτι διακριτικό στο σβέρκο, κι άλλο σε όλη την πλάτη. Το συγκεκριμένο ασχολίαστο πάντως δε θα μείνει.

Πηγη: queen.gr6 σημάδια ότι κάνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σεξ

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι η ειλικρίνεια είναι ίσως η σπουδαιότερη αρετή, μιας και σε γλιτώνει από πολλές καταστάσεις, παρά το γεγονός ότι καμιά φορά... σπάει κόκκαλα! Είναι βέβαια και μερικά πράγματα φίλη μου, τα οποία εκτός του ότι δε λέγονται, είναι και δύσκολο να γίνουν αντιληπτά. Για παράδειγμα: Αναρωτιέσαι αν είσαι καλή στο σεξ και αν ο καλός σου, ο παρτενέρ σου ή ο sex buddy σου τελοσπάντων, το απολαμβάνει όσο κι εσύ, αλλά αφενός ντρέπεσαι να τον ρωτήσεις, και αφετέρου ξέρεις ότι πολύ πιθανόν να πει και ψέματα; Μη στενοχωριέσαι κορίτσι μου κι εμείς είμαστε εδώ, διότι ψάξαμε και βρήκαμε κάποια πολύ βασικά σημάδια που μαρτυρούν αν όντως το αγόρι που έχεις απεναντί σου απολαμβάνει το σεξ σου και αν όντως εσύ είσαι η απόλυτη sex queen, όπως υποψιάζεσαι εδώ και αρκετά χρόνια. Λοιπόν, διάβασε με πολλή προσοχή, γιατί το θέμα αυτό ίσως και να σου αλλάξει τη ζωή!

1. Σφίγγει τα χέρια του: Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι το βασικότερο σημάδι ότι ένας άντρας είναι εκστασιασμένος και είναι ένα βήμα πριν αρχίσει να φωνάζει! Αν λοιπόν, αισθανθείς στο μπρατσάκι σου, στα οπίσθια ή οπουδήποτε αλλού τελοσπάντων, λίγη περισσότερη δύναμη και πίεση, να ξέρεις ότι σίγουρα κάνεις κάτι πάρα πολύ καλά.

2. Θέλει κι άλλο: Ε δεν είναι λογικό; Ποιος δε θα ήθελε κι άλλο από κάτι τόσο εξαιρετικό; Όχι ότι αν τελικά δεν προτείνει και δεύτερο γύρο, σημαίνει ότι δεν του άρεσε-υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι κουρασμένος ή να αντιμετωπίζει αντικειμενικές δυσκολίες-. Παρόλα αυτά, αν τον έχεις εξαντλήσει, αλλά μαζεύει τα κομμάτια του και θέλει και συνέχεια, τότε άρχισε να αυτοαποκαλείσαι ιέρεια του σεξ, γιατί είσαι!

3. Παραμένει σε... mood: Τι κάνουν οι άντρες μετά το σεξ συνήθως; Πέφτουν ξεροί και αρχίζουν τα ροχαλητά. Είτε δίπλα σου, είτε φεύγουν για το σπίτι τους τρεκλίζοντας. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που ο καλός σου, αμέσως μετά το σεξ, συνεχίζει να σε χαιδεύει, να σε φιλάει και γενικά να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου, ή πάει σπίτι του και αρχίσει να σου στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα, τότε να ξέρεις ότι η βραδιά σας θα κάνει καιρό να του βγει από το μυαλό.

4. Δε σταματάει να στο λέει: Aν για παράδειγμα, τελειώσατε ό, τι κάνατε, και εκείνος έχει κάτσει σαν αστερίας, και το μόνο που ξεστομίζει είναι: «Θέε μου αυτό ήταν καταπληκτικό», τότε σίγουρα είναι μία πολύ σοβαρή ένδειξη ότι το παιδί αυτό έχει πάθει την πλάκα του και όχι άδικα.

5. Mπαίνει στη διαδικασία να μάθει καινούρια... κόλπα: Ε ναι φυσικά! Όταν εσύ φίλη μου είσαι η προσωποποίηση της ηδονής και της φαντασίας, και προσφέρεις στον άλλο απλόχερα, στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης, τότε και εκείνος-σε περίπτωση που δεν είναι αχάριστος-θα μπει στη διαδικασία της ανανέωσης προκειμένου να σου ανταποδώσει το καλό που του κάνεις. Στο σημείο αυτό να του πούμε και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί του αξίζει.


Πηγη: queen.gr

Ξεκόλλα επιτέλους: 5 πράγματα που εσύ θεωρείς ναζιάρικα αλλά εκείνος σιχαίνεται

Οι άντρες δεν είναι τόσο απλοί όσο νομίζεις. Έχουν γούστα, προτιμήσεις και δε συμβιβάζονται με ό, τι κι αν τους σερβίρεις. Με λίγα λόγια, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που όσο κι αν δεν πιστεύεις, σιχαίνονται. Και δεν εννοώ τη γκρίνια ή την ακινησία στο σεξ, αλλά λεπτομέρειες ικανές να τους βγάλουν εκτός εαυτού. Το χειρότερο είναι ότι εσύ όλα αυτά τα στηρίζεις και τα θεωρείς σέξι και ναζιάρικα. Ήρθε η ώρα να σου αλλάξω άποψη.

Αυτό το γρέζι το και καλά σέξι

Ξέρεις τώρα μωρέ. Φέρε λίγο στο μυαλό σου την Miley Cyrus ή τη Scarlett Johansson. Κορίτσια που από τη φύση τους δεν έχουν και την πιο γλυκιά φωνούλα. Προφανώς και η βραχνή βαθιά φωνή είναι σέξι, αλλά και προφανώς αυτό ισχύει μόνο αν έτσι είναι η χροιά σου. Διαφορετικά, απλά ακούγεσαι κωμική.

Σταμάτα να το παίζεις χαζή

Εκτός πια κι αν είσαι. Σε περίπτωση όμως που σου «κόβει», καλό θα ήταν να μην προσποιείσαι την αγαθιάρα bimbo μόνο και μόνο για να το παίξεις γλυκούλα και ανίδεη. Θα πετύχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Και εντάξει, μεταξύ μας τώρα: Ποιος θέλει μια χαζή γυναίκα; Εκτός φυσικά από τους τρομερά ανασφαλείς άντρες.

Μη φέρεσαι σαν κακομαθημένο νήπιο

Αν κάτι είναι πιο εκνευριστικό από τη γυναίκα που κάνει τη χαζή, είναι αυτή που είναι ανώριμη και κακομαθημένη. Όχι δε θα πάτε εκεί που θέλεις για φαγητό (πάλι), όχι δε θα σου πάρει το δώρο που θέλεις και κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο και όχι δε θα σου κάνει μασάζ εφόσον δούλευε όλη μέρα. Σταμάτα να κάνεις σαν 5χρονο που του πήραν το παγωτό, γιατί σύντομα όχι μόνο άντρα δε θα βρίσκεις, αλλά ούτε φίλους.

Αν δεν είσαι… weird σταμάτα να το παίζεις weird

Και εξηγώ τι εννοώ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όντως είναι κάπως πιο εκκεντρικοί και ιδιόρρυθμοι από τα συνηθισμένα (ό, τι κι αν θεωρείς συνηθισμένο). Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής και ίσως ιδιαίτερο τρόπο διασκέδασης και γενικότερα αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Αν λοιπόν είσαι ένα συνηθισμένο κορίτσι, που προσπαθεί να το παίξει ιδιαίτερο, μόνο και μόνο για να κινήσει το ενδιαφέρον, καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Σύντομα θα καταντήσεις εκνευριστική και σίγουρα όχι ενδιαφέρουσα.

Και σε παρακαλώ…

Ας γίνει κάτι με τη γλυκιά φωνούλα την μωρουδίστικη. Πραγματικά, θέλεις να μη σου μιλάει κανένας στο τέλος; Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το παραπάνω, είναι αυτό! Σταμάτα να κάνεις σαν υπερτροφική μπέμπα και φέρσου σαν ενήλικη.

Πηγη:http://www.queen.gr

Προκαταρκτικά: 5 κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Ναι το ξέρουμε: Όσο περνάει ο καιρός η φλόγα ανάμεσά σας προφανώς και δεν μπορεί να είναι η ίδια. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η ρουτίνα, έρχεται το πράγμα και χωλαίνει. Κι όμως φίλη μου, υπάρχουν πάντα μικρά και αποτελεσματικά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να ξαναφέρεις τη… φλόγα στη σχέση και κυρίως στο σεξ σου. Παρακάτω, σου έχω 5 κινήσεις… προκαταρκτικών (ξέρεις για ξεκίνημα) που θα σου εξασφαλίσουν εξαιρετική –τουλάχιστον- συνέχεια.

Θυμηθείτε τα παλιά

Α δεν είναι καθόλου κακό να σκαλίζετε που και που το παρελθόν. Ειδικά τον πρώτο καιρό που κάνατε σεξ 5 φορές την μέρα ( καλέ πώς άντεχες;). Μπορείς λοιπόν να θυμηθείς ένα συγκεκριμένο σκηνικό, που ήταν σέξι και που είχε καταλήξει σε φλογερό και παθιασμένο σεξ και φυσικά να τον προτρέψεις να το… επαναλάβετε. Τι νομίζεις; Παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά φίλη μου.

Ξεκίνα έξω από την κρεβατοκάμαρα

Το θέμα είναι να μην περιορίζεσαι φίλη μου. Τα κρεβάτι ας είναι και ο τελευταίος σου σταθμός. Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις την περιήγησή σου με άλλα μέρη του σπιτιού, όπως την κουζίνα, το μπάνιο ή το καθιστικό. Γενικότερα, οτιδήποτε διαφορετικό είναι άκρως ευπρόσδεκτο. Με τον τρόπο αυτό, θα φτάσετε στο κάπως… παρωχημένο κρεβάτι, πιο έτοιμοι και ξαναμμένοι από ποτέ!

Ήρθε η ώρα του χορού

Ναι εντάξει, μπορεί να είσαι ντροπαλή, σεμνή και να μην το έχεις καθόλου με τα χορό, αλλά πας ένα στοίχημα ότι εκείνος θα ενθουσιαστεί. Δες κανά-δυο ταινίες με σέξι σκηνές, να πάρεις ιδέες, πιες και ένα σφηνάκι προηγουμένως να χαλαρώσεις, προμηθεύσου και σούπερ σέξι εσώρουχα, και είσαι έτοιμη. Απόψε θα γίνει χαμός!

Κάνε κάτι… απρόσμενο

Κάνετε σεξ με τα φώτα σβηστά; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι σε πιο φωτεινό. Ή μήπως λίγα κεράκια; Ή μουσική; Γενικότερα προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις, να βγείτε από καλούπια και στεγανά, και να μπείτε σε… νέες περιπέτειες, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι.

Η ώρα του μασάζ

Ε ναι τι νόμιζες; Ότι δε θα κουραστείς; Φίλη μου ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλίτσα και να προσφέρεις ευχαρίστηση και ηδονή στο σύντροφό σου. Προμηθεύσου λαδάκια, αρωματικά έλαια, σίγουρα την κατάλληλη μουσική και φυσικά την καλύτερη τεχνική σου. Επικεντρώσου σε ερωτογενείς ζώνες, ενώ μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ολόκληρο το κορμί σου και όχι μόνο τα χέρια. Θα ενθουσιαστεί.

 Πηγη:http://www.queen.gr/

Αρθρα Εβδομάδας