Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

 

Πρόβλημα! 4 σημάδια που δείχνουν ότι είναι μαζί σου για να ξεπεράσει την πρώην του

Επειδή οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες και περίπλοκες, και επειδή τείνουμε να στενοχωρούμε ανθρώπους, χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε, υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, θα σου πούμε λοιπόν, πώς θα καταλάβεις ότι βγαίνει μαζί σου μόνο και μόνο για να ξεπεράσει την πρώην του


1. Μόλις χώρισε. Ειδικά αν έχει βγει από μεγάλη σχέση, είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να την έχει ξεπεράσει εντελώς ώστε να πάει παρακάτω. Και μην νομίζεις ότι τα βράδια που σου λέει ότι είναι με τους φίλους του και εξαφανίζεται, είναι όντως. Προφανώς και είναι με την πρώην του και κάνουν σεξ. Άσχημο αλλά αληθινό.

2. Δεν σου γνωρίζει τους φίλους του. Οι άντρες όταν γνωρίσουν και είναι με μια κοπέλα που πραγματικά θέλουν, σίγουρα θα σε γνωρίσουν στους φίλους του. Αλλιώς κάτι πάει λάθος. Γιατί δεν είναι μόνο ότι δεν σε γνωρίζει, ούτε εκείνοι θέλουν και πολύ να σε γνωρίζουν.

3.Νιώθεις ότι δεν έχετε κοινά. Νιώθεις ότι κάνεις προσπάθεια για να τον δεις και ότι θα προτιμούσες να είσαι με τις φίλες σου. Είναι και που νιώθεις ότι κι εκείνος βγαίνει μαζί σου εξαναγκαστικά και το μυαλό του είναι αλλού χωρίς να κάνει καμία απολύτως προσπάθεια να το κρύψει. Είναι που μάλλον είστε μαζί απλώς για να μην νιώθετε μόνοι.

4.Πάει σε γάμο ή σε κάποια εκδήλωση που είναι εκεί και η πρώην του. Αν για παράδειγμα παντρεύεται κάποιος φίλος του, και η πρώην του... θα είναι εκεί, τότε πολύ πιθανό να μην υπάρχεις και πολύ. Προφανώς και θα παρακολουθεί κάθε της κίνηση και προφανώς και θα ρωτήσει αν σχολίασε το παραμικρό. Και εσύ; Εσύ πουθενά.

5 λόγοι που δεν σου ζητάει να βγείτε!

Μιλάτε πολύ, βγαίνετε όλοι μαζί με την παρέα, αλλά δεν σου ζητάει να βγείτε. Μην τρελαίνεσαι, δες παρακάτω 5 λόγος που δεν το κάνει.

1. Σε θεωρεί απλά φίλη του.
Καμιά φορά παρεξηγούμε κάποιες καταστάσεις και κάποια γεγονότα και τα φέρνουμε στο μυαλό μας  όπως εμείς θέλουμε. Μπορεί απλώς να μην σε βλέπει με τον τρόπο που θέλεις εσύ.

2. Μόλις βγήκε από μια μεγάλη σχέση: Ήξερες ότι έχει σχέση και ξαφνικά ο νοστιμούλης του γραφείου ή της σχολής βλέπεις πως αρχίζει τα παιχνιδάκια με τα μάτια και το λεκτικό φλερτ. Επιτέλους, σκέφτεσαι, το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα. Όμως δεν κάνει κίνηση γιατί ξέρει ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην ακόμα ή γιατί μπορεί να παίζεται επανασύνδεση.

3.Είσαι πρώην φίλου. Αυτό περιπλέκει αρκετά τα πράματα. Όσο κι αν υπάρχει χημεία και φλερτ έντονο μεταξύ σας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Οι άντρες έχουν έναν άγραφο κανόνα μεταξύ τους που πολύ δύσκολα τον παραβλέπουν και αυτός είναι: Μακριά από πρώην φίλου.

4.Είσαι απλησίαστη. Σε θέλει, τον θέλεις και εσύ και η αλήθεια είναι φλερτάρετε έντονα, αλλά δειλιάζει να σου πει να βγείτε γιατί παραείσαι σοβαρή και κουμπωμένη. Δεν φταις εσύ για αυτό, αλλά εκείνος που ερωτεύτηκες τότε στο λύκειο και σε πλήγωσε ή σου φόρεσε το κέρατο. Προσπάθησε να γίνει λίγο πιο δεκτική, ώστε να του δώσεις το περιθώριο να κάνει το βήμα.

5. Περιμένει από εσένα. Είναι κάτι που δεν μου πολύ αρέσει αλλά από την άλλη προσπάθησε κι εσύ λίγο.

3 λάθη που κάνεις στο φλερτ!

Το φλερτ υπάρχει παντού στην καθημερινότητα μας. Καμιά φορά όμως συμπεριφερόμαστε κάπως περίεργα και λάθος για την περίσταση.  Παρακάτω θα σου τονίσουμε τα βασικά λάθη που κάνεις στο φλερτ και φυσικά καταδικάζεις οποιαδήποτε συνέχεια. Δες και πράξε αναλόγως.

1. Δεν ανταποδίδεις στον θαυμασμό του. Εντάξει, είσαι ντροπαλή! Απλά άνοιξε λίγο τα μάτια σου και δες ότι σε φλερτάρει και ότι σε θέλει.

2. Αρνείσαι τα κομπλιμέντα του. Σου λέει ότι έχεις ωραίο σώα και του λες είμαι χοντρή. Εεεε τον ξενερώνεις. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση, αλλά και να μην έχει προσπάθησε να τα δεχτείς. Οι άντρες θέλουν να αποθεώνουν τις γυναίκες που έχουν δίπλα τους.

 3.Τον ακυρώνεις. Ότι κι αν πει διαφωνείς και γενικά του τν λες συνεχώς. Τον κάνεις με τον τρόπο σου να μοιάζει λίγος.  Όμως δεν είναι αυτό το νόημα, πρέπει να κάνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να νιώθει θεός.

Γιατί τα ζευγάρια που πιστεύουν στην τέλεια σχέση τελικά χωρίζουν;

Πολλοί άνθρωποι καμιά φορά επηρεαζόμαστε από ταινίες. Ο τέλειος άντρας και η τέλεια γυναίκα. Συμφωνούν στα πάντα. Μπορούν να διαβάσουν το μυαλό του άλλου. Θέλουν ακριβώς τα ίδια πράγματα στη ζωή. Θέλουν να κάνουν τα πάντα μαζί. Και δεν τσακώνονται ποτέ. Το λεγόμενο, φαινομενικά τέλειο ζευγάρι.
 Έχοντας στο μυαλό αυτό το πρότυπο δεν αφήνουν να λειτουργούν φυσιολογικά οι σχέσεις. Παρασυρόμαστε από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας πλάθοντας προσδοκίες που είναι αδύνατον να λειτουργήσουν. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προσδοκιών, προσπαθούν να αλλάξουν τους συντρόφους τους και να τους κάνουν έτσι ακριβώς όπως τους έχουν φανταστεί: τέλειους. Όμως όταν μια σχέση έχει μη ρεαλιστικές βάσεις δεν πρόκειται να λειτουργήσει, γιατί έρχεται η στιγμή που αντιλαμβανόμαστε ότι ο εταίρος δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και στα όνειρα μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι ελπίζουν να βρουν κάποιον που να είναι έτσι ακριβώς όπως τον έχουν φανταστεί.
 Οι πραγματικές- αληθινές σχέσεις, γιατί τέλειες δεν υπάρχουν, απαιτούν συμβιβασμούς και σίγουρα θα έχουν εντάσεις!

Σε άφησε για άλλη; Ε και;

Είναι δύσκολη η φάση του χωρισμού, ιδιαίτερα όταν ο σύντροφος σου σε κεράτωσε και σε χώρισε για να είναι με εκείνη. Σε κατακλύζουν πολλά συναισθήματα. Θυμός, στεναχώρια, απογοήτευση! Όμως μην το βάζεις κάτω. Ανωτερότητα. Έρευνες μάλιστα έχουν δείξει ότι ένας τέτοιος χωρισμός σίγουρα θα σε πονέσει κ θα σε κάνει να πέσεις στα πατώματα, να πίνεις, να καπνίζεις, να μην μπορείς να το διαχειριστείς -εδώ που τα λέμε δεν είναι εύκολο- όμως μετά θα σε κάνει πιο δυνατή και σίγουρα πιο προσεκτική στις επόμενες επιλογές σου. -όταν μία σχέση χαλάει εξαιτίας της απιστίας. Θυμήσου! Αν μια σχέση χάλασε για κέρατο, τότε το πιο πιθανό είναι και η επόμενη να χαλάσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Όποτε μην στεναχωριέσαι για εσένα γιατί εσυ σίγουρα θα είσαι καλύτερα αφού έβγαλες από τη ζωή σου έναν αρνητικό άνθρωπο. Βρες κάτι καλύτερο και ρίξε μαύρη πέτρα! Αυτό του αξίζει.

Αρθρα Εβδομάδας