Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

 

4 σημάδια ότι είναι ακόμη κολλημένος με την πρώην του!

Εντάξει, σίγουρα όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν, τι γίνεται όμως όταν δεν μένει εκεί αλλά επηρεάζει και το παρόν;  Εσύ πλέον να έχεις αποδεσμευτεί πλήρως από παλιά συναισθήματα και καταστάσεις, αλλά έχεις βάσιμες υποψίες ότι το νέο σου αγόρι δεν ανήκει στη ίδια κατηγορία! Σίγουρα στα ραντεβού σας έχετε μιλήσει για προηγούμενες σχέσεις, αλλά έχεις σοβαρότατες ενδείξεις ότι η τελευταία του σύντροφος μάλλον τον έχει σημαδέψει! Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην του; Δες τα σημάδια, και… ηρεμία!

Μιλάει συνεχώς για εκείνη! Είτε μιλάει άσχημα για εκείνη, είτε θετικά δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Το γεγονός ότι την βάζει συνεχώς στην κουβέντα σας  και το κάνει αβίαστα, δεν είναι καλό σημάδι!

Αναστατώνεται όταν την βλέπει! Εκεί που κάθεστε για καφέ, μπαίνει εκείνη μέσα στο μαγαζί, και εκείνος αλλάζει 15 χρώματα. Τρέχει να την χαιρετήσει και μετά δεν ακούει καν τι του λέτε. Αν σου συμβεί κάτι τέτοιο... μακριά!

Έχει ακόμη τις φωτογραφίες τους στο προφίλ του. Μα είναι δυνατόν να έχει ακόμα κοινές τους φωτογραφίες στο Facebook; Δεν έχει καινούρια σχέση; Έχει. Άρα για ποιο λόγο να κρατάει τις φωτογραφίες της πρώην του; Για κανένα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος και μάλλον πως πρέπει να κάνεις κάτι!

 Της πατάει ακόμη Like στο instagram. Εκεί που κάθεσαι και χαζεύεις στο facebook ή το Instagram, σου έρχεται η ενημέρωση ότι ο καλός σου πάτησε like στην πρώην του. Και όχι δεν ήταν καμία με την αδερφή της ή για τη δουλειά της, αλλά με μαγιό.  Άλλο ένα σημάδι που πρέπει να σε κάνει να προβληματιστείς!

Αρθρα Εβδομάδας