Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

 

Έτσι είναι οι μαμάδες: Ακομπλεξάριστες, όμορφες και μοναδικές!

 

koilia

 

  Σκοπός της είναι να συνεισφέρει στην προώθηση μιας υγιούς εικόνας του τρόπου με τον οποίον βλέπουμε το σώμα μας, η οποία θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και την αγάπη που έχουν για την εμφάνισή τους.

  Όπως η ίδια λέει «το σώμα μου είναι το σώμα μιας μητέρας. Μπορεί να μη μου αρέσουν πάντα οι καμπύλες και τα σημάδια που έχει, αλλά θα το βλέπω από την οπτική ενός παιδιού. Το σώμα αυτό φιλοξένησε κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά μου, τα τάισε και τα φρόντισε και αυτό είναι αρκετό για να αγαπήσω το σώμα μου.»

  Στο νέο site της Beall, A Beautiful Body Project, φωτογράφοι από όλον τον κόσμο καλούνται να συμβάλουν με τις δικές τους φωτογραφίες γυναικών που «νιώθουν μόνες τους και χωρίς καμία υποστήριξη, καθώς δίνουν μάχη να αποδεχτούν το σώμα τους που αλλάζει, είτε λόγω εγκυμοσύνης και τοκετού, είτε λόγω διατροφικών διαταραχών, κατάθλιψης, πρόσληψης βάρους, απώλειας βάρους, καρκίνου, ασθενειών και ατυχημάτων», όπως γράφει η ίδια.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της:
beautiful 400


beautiful 500

beautiful 590 2

beautiful 590 2015 4 27 14 19 29 b

Όπως μία μαμά είπε κατά την φωτογράφησή της:
  «Ξέρω ότι όλα αυτά που εγώ θεωρώ ατέλειες είναι αυτά που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα και πρέπει να είμαι περήφανη για τα σημάδια μου, τα εσωτερικά και τα εξωτερικά. Τα κρεμασμένα στήθη μου και οι ραγάδες μου είναι ιστορίες του ταξιδιού μου, στο οποίο δημιούργησα και ανάθρεψα τα πέντε θαύματα της ζωής μου. Προσπαθώ να τα θυμίζω όλα αυτά στον εαυτό μου καθημερινά.»

 


Πηγή:  anapnoes.gr