Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

 

Ασφάλεια και Οικογένεια : Πώς να εξασφαλίσετε ότι πολυτιμότερο έχετε την κατοικία σας , ενόψει κρίσης ;

Ο William H.Mc Raven Ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στο  best seller Make your Bed , είχε αναφέρει πως για να κατακτήσεις την Ζωή και τα όνειρά σου ξεκίνα από το να φτιάχνεις σωστά το κρεβάτι σου κάθε πρωί. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε να κάνουμε σωστά πρώτα όλα όσα αφορούν το σπίτι εντός  και μετά όλα όσα αφορούν την κοινωνική μας ζωή εκτός σπιτιού. Σύμφωνα με τον ίδιο εάν μάθουμε να κάνουμε τα μικρά πράγματα σωστά , τότε μονάχα θα είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλα.

Όλοι μας καθημερινά έχουμε χιλιάδες προβληματισμούς για το πώς θα κάνουμε το καλύτερο για εμάς ,για όσους είναι σημαντικούς για εμάς και φυσικά για το σπίτι μας. Καθώς όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί για όλους. Συχνά όμως , σε αυτήν την δύσκολα χρονικά και αρκετά δυσμενή οικονομικά περίοδο ,πολλοί ενώ προβληματίζονται για το πώς να διασφαλίσουν και να εξασφαλίσουν τα πολυτιμότερα τους αγαθά , αμελούν για την ασφάλιση τους καθώς θεωρούν πως μια τέτοια διαδικασία έχει τεράστιο κόστος .Και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές είναι λανθασμένα ενημερωμένοι για το τι απαιτείται για την εξασφάλιση τόσο της οικογενείας όσο και της κατοικίας.

Για να ενημερωθείτε σωστά αρχικά φροντίστε ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της επιλογής σας να είναι καταξιωμένος και καταρτιζόμενος στο αντικείμενο της ασφάλισης ,έτσι ώστε να σας συμβουλεύσει σωστά και υπεύθυνα. Έτσι θα σας διαμορφώσει ένα ειδικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας με μια σειρά καλύψεων προστιθέμενης αξίας που διασφαλίζουν την ευρύτερη οικογενειακή ισορροπία και γαλήνη , χωρίς περιττό κόστος.

Έπειτα μέσα από μία έρευνα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εταιρείες φερέγγυες ,αξιόπιστες και πολυετής στο χώρο της ασφάλισης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όφελος σας. Η προστασία και η ασφάλεια της κατοικίας και κατ ‘επέκταση της οικογένεια σας αποτελεί πρώτιστο μέλημα και αναπόσπαστο κομμάτι την ιδιοσυγκρασίας του κάθε ανθρώπου . Για αυτό μην το αμελείτε  ,καθώς μπορεί να σας κοστίσει μια ολόκληρη ζωή.

Να θυμάστε πως η προστασία τόσο της κατοικίας ,της οικογενείας όσο και των ιδίων των εαυτών σας ,
Είναι ανεκτίμητης αξίας.

Παπαδοπούλου Νάντια
Ειδικός Ασφαλιστικός Σύμβουλος & Εκπαιδεύτρια Στρατολόγησης Συμβούλων  Υδρόγειος Ασφαλιστική
kontina

spiti

 

Αρθρα Εβδομάδας