Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Ιδέες για χειροποίητα προσκλητήρια βάφτισης

Οργανώνετε τα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας και έχετε διάθεση για πιο πρακτική συμμετοχή στη διαδικασία;

Θέλοντας να βάλετε τη δική σας πινελιά σε διάφορα στάδια της βάφτισης, μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για χειροποίητες προσκλήσεις με απλά υλικά και εύκολη εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη! Είναι μια καλή ευκαιρία να καλέσετε φίλες και συγγενείς, να κόψετε και να κολλήσετε όλες μαζί!

Προσκλητήριο του ταξιδιώτη
prosklitiria vaftisis 220516 2
Βρείτε το κατάλληλο χαρτί και στρογγυλέψτε τις άκρες με ειδικό ψαλιδάκι που θα βρείτε στα είδη χειροτεχνίας. Κόψτε σε χαρτόνι τα χερούλια και τους ιμάντες και κολλήστε. Εσωτερικά, κολλήστε ένα χαρτί που θα γράφετε ότι θέλετε ή μια απλά τυπωμένη πρόσκληση.

Του αεροπόρου
prosklitiria vaftisis 220516 1
Βρείτε έναν όμορφο φάκελο και κόψτε αεροπλανάκια. Δέστε στην ουρά του ένα νήμα και εκεί προσαρμόστε ακανόνιστα σύννεφα, πάνω στα οποία θα γράφετε τα στοιχεία της βάφτισης.

Για #happy & #romantic βάφτιση
prosklitiria vaftisis 220516 3
Προμηθευτείτε οικολογικό χαρτόνι πάνω στο οποίο μπορείτε να γράψετε ή να τυπώσετε. Τρυπήστε τις πάνω άκρες και περάστε ένα νήμα στο οποίο έχετε κολλήσει κορδελάκια-σημαίες.

Στένσιλ
prosklitiria vaftisis 220516 4
Αγοράστε ένα σπρέι χρώματος που σας αρέσει και με ένα σεμέν δημιουργήστε vintage σχέδια.

Οικολογική
prosklitiria vaftisis 220516
Πάρτε λινάτσα και διπλώστε τα κομμένα κομμάτια. Μέσα διπλώστε και την χειρόγραφη ή τυπωμένη πρόσκληση. Δέστε με σπάγκο και κολλήστε ένα διακοσμητικό της αρεσκείας σας σαν κούμπωμα.

Πηγή: 4moms.gr