Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

10+2 ιδέες διακόσμησης για τον πιο vintage γάμο της χρονιάς

Ιδέες για μελλοντικές νύφες και τυχερούς γαμπρούς

vintage wedding 080616
Είστε ένα μόλις βήμα πριν να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Προσπαθήστε να βρείτε το στυλ που θα κυμανθεί η διακόσμηση του γάμου σας και τις τελευταίες ημέρες τείνετε προς το... vintage. Να ξέρετε πως για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους χαρακτηρίζεται ως το πιο trendy είδος διακόσμησης και αν το αγαπάτε πρέπει να το ακολουθήσετε!

Μπορείτε να φτιάξετε και πολλά πράγματα μόνες σας (φυσικά και θα πάρετε και τη βοήθεια των φιλενάδων σας) και να απολαύσετε το γάμο αυτόν από τις πρώτα κιόλας λεπτά του.

Και ένας πετυχημένος γάμος, λοιπόν, ξεκινάει από το προσκλητήριο. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με μία άκρως χειροποίητη πρόσκληση. Ένα save the date μαζί με αστείες ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας, θα κάνει τους καλεσμένους σας να ανυπομονούν για το πάρτι αυτό. Γιατί ο γάμος πρέπει να είναι το πιο ωραίο πάρτι της ζωής σας!
vintage wedding 080616 1
Και το τραπέζι των ευχών σας όμως πρέπει να τους μείνει αξέχαστο και την επόμενη μέρα να το συζητάνε με φίλους και γνωστούς. Βρείτε μία παλιά και κλασσική βαλίτσα (εδώ κολλάει και το vintage), πλαισιώστε την με φωτογραφίες σας και αφήστε τους να ρίξουν μέσα τις... ευχές του. Μικρές κάρτες που θα θυμίζουν χαρτί από πάπυρο κρίνονται ιδανικές.
vintage wedding 080616 5
Από την άλλη, στο τραπέζι που θα καθίσουν, αφήστε τους να δημιουργήσουν και πάλι, γράφοντας τις εντυπώσεις τους. Προτρέψτε τους να αποκαλύψουν δημόσια την πιο ωραία στιγμή που έχουν περάσει μαζί σας και ελπίζουμε να μιλήσουν με όλη την ειλικρίνεια που θα τους διακατέχει. Είτε είναι κοινοί φίλοι είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας προσφέρουν στιγμές άπειρου γέλιου την επόμενη ημέρα που θα τα διαβάσετε. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να τα αποθηκεύσετε και αυτά στη βαλίτσα των πιο ρομαντικών σας αναμνήσεων.
vintage wedding 080616 8
Τι θα λέγατε και για μερικές γρήγορες αναμνηστικές φωτογραφίες; Στην είσοδο, λοιπόν, στήστε ένα μικρό χώρο για φωτογραφίες και απλά αφήστε δίπλα μία Polaroid. Οι καλεσμένοι σας θα έχουν την ευκαιρία να σας δείξουν πόσο πολύ το διασκεδάζουν και φυσικά εσείς να τους κρατήσετε για πάντα χαρούμενους στο σπίτι σας
vintage wedding 080616 3
Και επειδή όταν μιλάμε για vintage το μυαλό μας πηγαίνει σε κλασσικές καφέ βαλίτσες, μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με αρκετές για το στολισμό του χώρου. Σε συνδυασμό με ρομαντικά λουλούδια, κρεμαστά ποιήματα και δεντράκια ευχών, θα αποτελέσουν το τέλειο σκηνικό για την πιο σημαντική ημέρα της νέας σας ζωής.
vintage wedding 080616 6
vintage wedding 080616 4
vintage wedding 080616 2
Γνωρίζουμε, πως ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντάει το ζευγάρι κατά την προετοιμασία του γάμου του είναι το πώς θα κάτσουν οι καλεσμένοι. Αν, λοιπόν, ο χώρος το επιτρέπει εμείς θα σας προτείναμε να γίνετε όλοι μία μεγάλη παρέα. Περικυκλώστε το χώρο και αφήστε το κέντρο για το... χορό. Αν πάλι προτιμάτε τον κλασσικό χωρισμό σε εξάδες και οχτάδες, να θυμάστε πάντα πως πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο είδος της καρέκλας. Vintage ξύλινες καρέκλες πρέπει να κάνουν το χώρο σας να θυμίζει κάτι από παρελθόν.
vintage wedding 080616 7
Τα κλουβιά είναι μία ακόμη ιδέα για το στολισμό των τραπεζιών σας και συνδυάζονται τέλεια με ρομαντικά και απαλά χρώματα. Αν αγαπάτε και τη δαντέλα, εννοείται πως πρέπει να την ενσωματώσετε στο στολισμό σας.
vintage wedding 080616 9
Τέλος, αναγράψτε τον αριθμό του κάθε τραπεζιού μέσα σε μια κλασσική κορνίζα που ύστερα οι φίλοι σας μπορούν να την πάρουν ως λάφυρο από το γάμο αυτό. Είμαστε σίγουροι, πως κάθε φορά που θα τη βλέπουν θα θυμούνται πόσο ωραία πέρασαν την ημέρα αυτή και θα χαμογελάνε!


Πηγή: queen.gr