Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

10 μικρά λάθη που μπορεί να συμβούν την ημέρα του γάμου σας

Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, άλλωστε η αγάπη σας είναι πάνω από όλα.

Οι ημέρες της οργάνωσης του γάμου σας θα έχουν αρκετή ένταση και άγχος. Εμείς είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μικρά λαθάκια που θα μπορούσαν να γίνουν τις ημέρες αυτές.

Σκεφτείτε θετικά
Το βασικότερο όλων είναι το να μη ''χαθείτε'' μέσα στην όλη προετοιμασία. Να είστε θετικοί και να κρατάτε το μεγαλύτερο χαμόγελό σας για τον άνθρωπο με τον οποίο επιλέξατε να είστε μαζί. Όποιες δυσκολίες προκύψουν είναι σίγουρα περιστασιακές και το επόμενο πρωί θα σας φαίνονται απλά αστείες.

Το ''μαζί'' είναι σημαντικό
Κάποια θέματα αφορούν μόνο εσάς και το μέλλοντα σύζυγο και κατά αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να λυθούν. Το ''μαζί'' είναι σημαντικό πάντα και δίνει τη λίγη παραπάνω δύναμη που χρειάζεστε και οι δύο στις δύσκολες στιγμές.

Οι αληθινοί φίλοι
''Οι αληθινοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται'' όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι. Κρατείστε γύρω σας τους αληθινούς σας φίλους και -γιατί όχι- στηριχθείτε σε αυτούς στα δύσκολα για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε αυτοί μπορούν να βοηθήσουν.

Προγραμματισμός
Ανεξάρτητα με το πώς βλέπετε τη ζωή και τα πράγματα, στο γάμο σας χρειάζεται οργάνωση. Σε όλα. Πιστέψτε μας, καλύτερα να ξοδέψετε λίγο χρόνο παραπάνω στο σχεδιασμό αλλά να γλιτώσετε από προβλήματα που τελευταία στιγμή δε θα λύνονται.

Ζητήστε βοήθεια
Αν έχετε τη δυνατότητα και αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει, απευθυνθείτε σε κάποιον wedding planner για να διευκολύνετε τη διαδικασία και να απολαύσετε περισσότερο το ''πριν'' και οι δύο! Το να ζητάμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε δεν είναι ποτέ κακό.

Συμφωνούμε πως διαφωνούμε
Συμφωνείτε μάλλον ότι για το χρώμα του προσκλητηρίου, το αν θα είναι μονός η ζυγός ο αριθμός στα κουφέτα της μπομπονιέρας, αν θα ακουστούν οι όχι οι παραδοσιακοί χοροί που θέλει η οικογένεια και άλλα τέτοια, δεν είναι ανάγκη να διαλύσετε το γάμο πριν καν συμβεί. Δεχθείτε απλά ότι διαφωνείτε και βρείτε μια κοινή λύση συμβιβασμού. Κάπου στη μέση όλα θα λυθούν, να είστε σίγουροι.

Κάντε ένα διάλειμμα
Αν αισθανθείτε ότι φτάνετε στο σημείο που δεν αντέχετε άλλο κάντε ένα διάλειμμα! Βγείτε έξω μαζί με τον αγαπημένο σας για μια χαλαρή βόλτα και αφήστε ότι σας πιέζει πίσω. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία και καθαρό μυαλό μόλις νιώσετε έτοιμοι.

Ο γάμος είναι η αρχή
Ο γάμος σας είναι η αρχή σε κάτι νέο, όμορφο και ζωντανό. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσετε! Άνθρωποι που δε σας κάνουν χαρούμενους, μπορούν να μείνουν έξω από αυτόν. Δεν θα πιεστείτε για κανένα λόγο, για καμία ''υποχρέωση'', για κανένα ''πρέπει''. Εσείς ορίζετε τη κοινή σας ζωή και από σήμερα αυτή πλαισιώνεται από όσους σας κάνουν να χαμογελάτε και μόνο.

Κάτι παλιό και κάτι καινούριο
Τις ημέρες πριν το γάμο σας θα ακούσετε τόσα πολλά! Συλλέξτε συμβουλές από τη μαμά και το μπαμπά, την πεθερά και τον πεθερό, τους γηραιότερους συγγενείς. Η ''σοφία'' τους ίσως και να βοηθήσει σε κάτι το οποίο δεν έχετε αντιμετωπίσει ως τώρα. Οι εμπειρίες των άλλων ίσως να είναι το δικό σας κέρδος στη νέα σας ζωή.

Η αγάπη όλα τα νικά
Ίσως ότι σημαντικότερο πρέπει να θυμάστε! Τον άνθρωπο που θα παντρευτείτε τον επιλέξατε γιατί τον αγαπάτε, γιατί θέλετε να είναι το ''για πάντα'' σας και να είστε το δικό του. Αυτή η αγάπη μπορεί πραγματικά να νικήσει τα πάντα. Αφήστε τη να σας οδηγήσει.

Πηγή: ladylike.gr