Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Διανύουμε την εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Υπάρχει η πλευρά του ζευγαριού, εδώ θα δούμε όμως την πλευρά των καλεσμένων. Ο γάμος όπως και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση, έχεις τους κανόνες του και εσύ οφείλεις να τους τηρήσεις. Το ζευγάρι μάς καλεί να είμαστε παρόντες σε μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του, οπότε θα πρέπει και η συμπεριφορά μας να είναι ανάλογη της περίστασης.


Το δώρο είναι μια άλλη «πονεμένη» ιστορία. Προφανώς, το δώρο δεν δωρίζεται, άρα δεν προσφέρουμε δώρα που μας έχουν χαρίσει άλλοι! Αν το ζευγάρι έχει λίστα γάμου, η δουλειά μας είναι πιο εύκολη. Αν όμως πρέπει να επιλέξουμε εμείς κάτι, δεν επιλέγουμε βάσει του δικού μας γούστου αλλά προτιμάμε κάτι πιο ουδέτερο. Δεν ξεχνάμε σε καμία περίπτωση να βάλουμε την κάρτα μας, ώστε να ξέρουν από ποιον είναι το δώρο. Επίσης φροντίζουμε να έχουμε πάρει από πιο νωρίς το δώρο, ώστε να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή!

Το ντύσιμο. Δεν πρέπει να φορέσουμε λευκό ή κάποιο άλλο παρεμφερές χρώμα. Ανήκουν δικαιωματικά στη νύφη. Ακόμη δεν επιλέγουμε κάτι πολύ κοντό ή σέξι καθώς πρόκειται για ένα ιερό μυστήριο. Πρέπει να έχεις μια διακριτική παρουσία.

Κλείνουμε το κινητό την ώρα της τελετής. Είναι μια σημαντική στιγμή για το ζευγάρι γι αυτό δεν θα ήταν ωραίο να την χαλάσει κάποια κλήση ή κάποιο μήνυμα. Αν δεν θέλουμε να το κλείσουμε τότε το βάζουμε στο αθόρυβο.

Η συμπεριφορά.
Μπορεί να βαριόμαστε ή να θέλαμε να είμαστε κάπου αλλού αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε θόρυβο ή θα δείχνουμε την ενόχληση μας. Επίσης διασκεδάζουμε αλλά με μέτρο, δεν γινόμαστε το κέντρο της προσοχής.