Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Tips για το πως να ντυθούμε σε γάμο στην παραλία

Σε πόσους γάμους να πάμε φέτος το καλοκαίρι; Συνεχώς φθάνουν προσκλητήρια στο σπίτι και ένα από τα προβλήματα που έχουμε εμείς οι γυναίκες σε αυτές τις περιόδους είναι… το τι θα φορέσουμε. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν ο γάμος είναι σε κάποια παραλία. Πώς να ντυθείς για να είσαι και στο mood της παραλίας αλλά και κατάλληλη για την περίστασηΕφόσον λοιπόν, πρόκειται για ένα γάμο με φόντο κάποια παραλία αυτομάτως κάτι τέτοιο συνεπάγεται φορέματα αέρινα, σανδάλια και τολμηρά κοσμήματα.

Ένας γάμος σε παραλία συνεπάγεται ότι θα έχει αρκετή ζέστη και υγρασία γι’ αυτό θα ήταν καλό να φορέσουμε αέρινα φορέματα ή αν προτιμάμε τα παντελόνια, τότε σε κάποιο ζωηρό χρώμα. Αν πάλι θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο κλασσικές, μια μαύρη παντελόνα και ένα χρωματιστό αέρινο μπλουζάκι ή μια τουνίκ είναι μια καλή επιλογή.

gamos se paralia1

Όσο και αν τα τακούνια μας κάνουν να νιώθουμε πιο κομψές και σέξι δεν είναι καλή επιλογή για την παραλία. Ένα φλατ σανδάλι είναι το καταλληλότερο για την περίσταση. Άλλωστε πως θα χορεύεις και θα περπατάς στην άμμο με κάποιο ψηλό παπούτσι;!
Παρόλα αυτά αν κάποια δεν μπορεί να τα αποχωριστεί τότε μια πλατφόρμα θα ήταν μια χαρά.

gamos kaftani

Αν ο γάμος είναι χαλαρός το mini ενδείκνυται για την περίσταση. Αν, όμως, είναι λίγο πιο κυριλέ το maxi φόρεμα είναι το καταλληλότερο. Όποιο μήκος και να προτιμήσουμε, να είναι σε κάποιο φωτεινό χρώμα, όπως κίτρινο, πράσινο, μπλε, θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμα σου και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ακόμη ένα καφτάνι είναι ιδανική επιλογή για ένα γάμο στην παραλία.

Επειδή όπως είπαμε στην παραλία έχει υγρασία και μπορεί να κάνει και κρύο το βραδάκι καλό θα είναι να κρατάμε μια ζακέτα.

gamos se paralia2gamos 1