Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Συμβουλές καριέρας από την Tory Burch

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας της

Για τις γυναίκες που προσπαθούν και εργάζονται σκληρά για να χτίσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση, τι καλύτερο και πιο χρήσιμο από τις συμβουλές μιας ήδη αναγνωρισμένης επιχειρημάτια από το χώρο της μόδας.

Η σχεδιάστρια Tory Burch, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα δικά της tips για μια επιτυχημένη καριέρα. Ανακάλυψέ τα στα επόμενα κλικ.

Μια επιχείρηση πρέπει να στελεχώνεται και από άντρες και από γυναίκες
«Ένας λόγος που ήθελα να αρχίσω την δική μου επιχείρηση ήταν γιατί ήθελα να δημιουργήσω ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορώ να εργαστώ. Ήθελα οι υπάλληλοί μου να έχουν ζωή πέρα από τη δουλειά. Οπότε πιστεύω οι γυναίκες δουλεύουν πολύ διαφορετικά από τους άντρες και προσφέρουν άλλα πράγματα -γι' αυτό και είναι σημαντικό να υπάρχουν και τα δυο φύλα».

Το να είσαι σκληρή και αυταρχική δεν θα σε βοηθήσει
«Όταν ξεκίνησα ήξερα ότι δεν χρειάζεται να φέρομαι σκληρά στους υπαλλήλους μου για να τους κάνω να με σεβαστούν.»

Πρέπει να είσαι πολύ φιλόδοξη
«Νομίζω ότι οι γυναίκες δεν είναι πολύ φιλόδοξες. Πολύ συχνά μάλιστα απολογούνται για την επιτυχία τους. Το έκανα κι εγώ στο παρελθόν μέχρι που κατάλαβα ότι είναι λάθος».

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί
«Το πλάνο της εταιρείας μου τα 5 πρώτα χρόνια, ήταν να ανοίξουμε 3 καταστήματα. Σήμερα έχουμε 130 καταστήματα παγκοσμίως, αλλά τα πρώτα 5 χρόνια ανοίξαμε 17. Για δύο χρόνια όμως δουλεύαμε όλοι στο τραπέζι της κουζίνας μου, οπότε η επιτυχία δεν ήρθε από το πουθενά».

Πηγή: madamefigaro.gr