Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Πώς να αγαπήσετε ξανά την δουλειά σας!

Νιώθετε πλέον ότι δεν σηκώνεστε με κέφι για να πάτε στη δουλειά σας;  Με απλά λόγια αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να βρείτε τη χαρά στο χώρο εργασίας και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Η εύκολη λύση είναι να κατηγορείτε τη δουλειά σας και τους συναδέλφους σας, ακόμα και αν δεν φέρουν ευθύνη. Δείτε παρακάτω κάποια πράγματα ώστε να αναθεωρήσετε!

Κάποτε σίγουρα αγαπούσατε τη δουλειά σας. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τους λόγους που στην αρχή πηγαίνατε με κέφι στη δουλειά. Τους λόγους που επιλέξατε τη δουλειά σας. Τότε σίγουρα ίσως να σας ξανά έρθει η όρεξη!

Ορίστε όρια. Μερικές φορές όταν δεν βάζετε όρια στο χώρο εργασίας, ενδέχεται να αρχίσετε να δυσανασχετείτε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να συζητήσετε με τους συναδέλφους σας αυτά που σας ενοχλούν και να οριοθετήσετε το χώρο σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη τη δουλειά σας!

Κάντε αυτό που πραγματικά αγαπάτε έστω και σαν χόμπι. Σίγουρα στα λόγια είναι πιο εύκολο από ό,τι στην πράξη. Αν όμως το κάνετε πραγματικότητα τότε θα νιώθετε πιο ευτυχισμένες. Αν για παράδειγμα σας αρέσει να φτιάχνετε κοσμήματα, φτιάξτε μερικά και χαρίστε τα στις φίλες σας, οι οποίες σίγουρα θα ενθουσιαστούν.