Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Θέλετε να είστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά; με αυτούς τους τρόπους θα το καταφέρετε!

Η επιτυχία στη δουλειά θέλει προσπάθεια! Όλοι μας έχουμε στιγμές στο γραφείο που απλά δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε. Μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα που θα κάνουν τη δουλειά πιο δημιουργική αλλά και εσένα να νιώθεις πιο ευχάριστα.

Τσέκαρε το Facebook
 Μια έρευνα που πραγματοποίησε η Microsoft ανακάλυψε πως το 46% των συμμετεχόντων ένιωσαν πως τα social media τους έκαναν πιο παραγωγικούς. Η αιτία; Είπαν πως τα social media αυξάνει το αίσθημα της συνεργασίας, τους βοηθάει να επικοινωνούν καλύτερα με άλλους συναδέλφους και τους δίνει βήμα για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Προφανώς και δεν εννοούμε να είσαι μέσα στο facebook και να ψάχνεις τον πρώην σου.

Κάνε την πιο δύσκολη δουλειά που έχεις
Οι περισσότεροι από εμάς παραπονιόμαστε ότι έχουμε χιλιάδες απαιτητικά πράγματα να κάνουμε, αλλά στην πραγματικότητα μας αρέσει. Πόσο όμορφα νιώθουμε όμως όταν καταφέρνουμε κάτι δύσκολο που μας έχουν αναθέσει;  Έτσι την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς τακτοποίησε τα emails σου ή κάνε μια εργασία που δεν απαιτεί πνευματική εργασία και ενέργεια και θα νιώσεις αμέσως πιο δημιουργικός.

Εκμεταλλεύσου τον μεσημεριανό σου διάλλειμα
Οι έρευνες έδειξαν πως ένα πότο μαζί με το μεσημεριανό σου φαγητό βοηθάει να χαλαρώσει ο εγκέφαλος, αλλά και να γίνει η σκέψη σου πιο δημιουργική.

Χρησιμοποίησε το διαδίκτυο σωστά 
Υπάρχουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες που προσφέρονται μόνο για διασκέδαση. Υπάρχουν όμως και sites που μας βοηθούν να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη, που προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για επαγγελματική επιτυχία για σεμινάρια που μπορείς να κάνεις και να βοηθηθείς.