Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

5 από τα πιο παράξενα επαγγέλματα στον κόσμο!Σίγουρα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, όμως υπάρχουν κάποια πολύ περίεργα επαγγέλματα που αξίζει τον κόπο να τα δούμε!

Γευσιγνώστης σκυλοτροφών

Και όμως υπάρχει άνθρωπος που πληρώνεται για να δοκιμάζει σκυλοτροφές, φτιαγμένες από ένα μείγμα κοκάλων, εντοσθίων και μπισκότων. Οι γευσιγνώστες καλούνται να τεστάρουν τη γεύση της τροφής, την υφή της και να τη συγκρίνουν με τη τροφή που προορίζεται για τους ανθρώπους.
dokimasths trofhs

Υποβρύχιος ντελιβεράς πίτσας

Ένα υποβρύχιο ξενοδοχείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ παραλαμβάνει τις παραγγελίες του από έναν δύτη - ντελιβερά, ο οποίος φορά την ειδική στολή και παραδίδει την πίτσα στους πελάτες του ξενοδοχείου.
upovrixios nteliveras

Κριτής οσμών

Ναι υπάρχει κάποιος που περνάει το χρόνο του μυρίζοντας. Οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να μυρίσουν το στόμα, τα πόδια και τις μασχάλες προκειμένου να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των οσμών σε αυτές τις περιοχές. Μάλιστα, η όσφρηση τους ελέγχεται με εξετάσεις κάθε μήνα για να εξακριβωθεί η καλή λειτουργία της.
kriths osmwn

Δοκιμαστής ερωτικών παιχνιδιών
Ο/Η δοκιμαστής ερωτικών παιχνιδιών κερδίζει 39.000 δολάρια το χρόνο και δουλειά του είναι να δοκιμάζει νέα ερωτικά παιχνίδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν το εμπόριο και να γράψει μια κριτική γι' αυτά. Παράλληλα, οι κριτικές τους είναι αυτές που κατευθύνουν τις εταιρίες παραγωγής των προσόντων για τις τροποποιήσεις σε αυτά.
dokimasths erwtikwn paixnidiwn


Ο άνθρωπος που κρατάει τη σειρά
Το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι ίσως το πιο χρήσιμο της λίστας, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που για να κάνεις τη δουλεία σου σε μια δημόσια υπηρεσία θα χρειαστείς, στην καλύτερη περίπτωση, μια ολόκληρη ημέρα. Τι κάνει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος; Κάθετε στην ουρά αντί για σας και περιμένει μέχρι να έρθει η σειρά σας για να εξυπηρετηθείτε. Στις ΗΠΑ οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες πληρώνονται 36 δολάρια την ώρα.
pic1