Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Για αύριο στο γραφείο, αντιγράφουμε το εύκολο χτένισμα της Meghan Markle

Είναι το χτένισμα που έγινε viral σε όλα τα social media. Αρκετοί ανέφεραν ότι ένας τέτοιος ατημέλητος κότσος δεν ταιριάζει σε βασιλικό μέλος, ενώ υπήρχαν και κάποιες πιο cool απόψεις που υποστήριζαν ότι ήταν πολύ stylish επιλογή.
Η Meghan Markle επέλεξε το ιδανικό χτένισμα. Ένα messy bun ή αλλιώς ένας ατημέλητος κότσος είναι chic και ταυτόχρονα sexy. Σε συνδυασμό με την elegant, ψηλόμεση παντελόνα της και το μακρύ της παλτό, το συγκεκριμένο χτένισμα έφερε την απόλυτη ισορροπία και έτσι η εικόνα της ήταν άρτια. Τίποτα δεν ήταν too much και ούτε μπορούμε να πούμε ότι τα μαλλιά της ήταν απεριποίητητα. Αντιθέτως ήταν επιμελώς, ατημέλητα, ένα look που αναμφισβήτητα ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, ακόμα και αν είναι βασιλικά μέλη.


Για αύριο λοιπόν, που δεν έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε αρκετά με την εμφάνισή μας, ισιώνουμε ελαφρώς τα μαλλιά μας και τα πιάνουμε χαμηλά, σε ατημέλητο στιλ. Ένα look ίδιο με της Meghan Markle. Αν θέλουμε κάτι ακόμα για να ολοκληρώσουμε το working style μας, προσθέτουμε κατακόκκινο κραγιόν και λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας.

000 w43bm