Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ TALOS PLAZA

Το τραίνο των Χριστουγέννων έρχεται στο TALOS PLAZA! Από τις 02 έως τις 31 Δεκεμβρίου το TALOS PLAZA μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό για μικρούς αλλά και μεγάλους! Έξι σταθμοί δράσεων θα λειτουργούν καθημερινά 5-9 μ.μ και Σαββατοκύριακα 11-2μ.μ και 5-9 μ.μ κατά μήκος της πλατείας του εμπορικού. Το Ραδιόφωνο των Χριστουγέννων (σε συνεργασία με το Love Radio Κρήτης 102,8), ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, κατασκευές face painting, μαγειρική, playmobil,!

Πέρασε από τους έξι σταθμούς και συγκέντρωσε σφραγίδες για να καταφέρεις να μπεις στο τραίνο των Χριστουγέννων όπου εκεί θα γνωρίσεις τον Άγιο Βασίλη! Παράλληλες δράσεις : μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, παραδοσιακοί κι ευρωπαϊκοί χοροί, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και πολλά άλλα!

Πρώτος σταθμός, η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου!
Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου στολίζουμε το αστέρι ευχής και μοιράζουμε δύναμη και ελπίδα με το Make A Wish ( Kάνε – Μια Ευχή ) Ελλάδος . Στην παρέα μας θα βρίσκονται οι μοναδικοί ΧΑΝΑΖΟΟ του Mάνου Βαφειάδη! Χορευτικά , κεράσματα και όπως πάντα πολλά δώρα σας περιμένουν την μέρα εκείνη! Είσοδος Ελεύθερη!