Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Η The Body Shop φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα!

Η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς, έφτασε!
Η The Body Shop σας παρουσιάζει για τα Χριστούγεννα του 2017 τις αγαπημένες special edition εποχικές σειρές σώματος VANILLA CHAI με BANIΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ και νότες από μαύρη ζάχαρη, βανίλια, κάρδαμο και κανέλα, FROSTED PLUM με ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ και νότες από άνθη βερικοκιάς, παιώνια και μανόλια και FROSTED BERRIES με φρέσκα CRANBERRIES και νότες από φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και musk και σας προσκαλεί στο project  PLAY FOR PEACE. Φέτος, τα δώρα μας μεταμορφώνονται σε παιχνίδια έτσι ώστε να απολαύσετε τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Από κουίζ και spinners μέχρι λαβυρίνθους και ζάρια, τα πολυχρηστικά εορταστικά μας δώρα είναι γεμάτα εκπλήξεις. Και το σημαντικότερο;
Κάθε δώρο που αγοράζετε από τις εποχικές σειρές δώρων της The Body Shop στηρίζει για έναν ολόκληρο χρόνο το PEACE PLAY PROJECT της International Alert στον Λίβανο, μέσω του οποίου τα παιδιά πρόσφυγες αποκτούν πρόσβαση σε έναν ασφαλή χώρο για θεραπευτικό παιχνίδι και δραστηριότητες.
Παρουσιάζει επίσης μία από τις μεγαλύτερες τάσεις διεθνώς για το 2017, το «kidulting» - δηλαδή, το να είναι κανείς ενήλικος αλλά παράλληλα να εμπλουτίζει τη ζωή του με δόσεις δημιουργικών δραστηριοτήτων, παιχνίδια και διασκέδαση, όπως ακριβώς και στα παιδικά του χρόνια!

Και το καλύτερο; Αυτά τα Χριστούγεννα ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το αγαπημένο Βρετανικό fashion brand House of Holland και σας παρουσιάζουμε μια αποκλειστική σειρά special edition δώρων που ξεκινούν από μόλις 11€! Ο Henry Holland, σχεδιαστής του οίκου House of Holland είναι γνωστός εδώ και 10 χρόνια για την ζωντανή, ανατρεπτική του ματιά με πολύχρωμα design patterns.
Τα νέα Christmas special edition προϊόντα και δώρα θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop και online στο www.thebodyshop.gr την Δευτέρα 20/11/2017!