Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

8 Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας!

Είναι γνωστό πως οι Γάλλοι είναι ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος λαός και αυτό γίνεται εμφανές και στον τρόπο που διακοσμούν τα σπίτια τους – είναι ανάλαφρα και ταυτόχρονα ραφινάτα.
Η γαλλική διακόσμηση διαμορφώνει σπίτια που είναι πολύ chic, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους είναι πάντα φιλόξενοι και απλοί. Σπίτια που είναι κλασικά, αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Με άλλα λόγια, τα γαλλικά διαμερίσματα μοιάζουν πολύ με το στιλ των Παριζιάνων γυναικών – είναι απλά και διαχρονικά. Αν αναρωτιέστε τι κάνουν για να το καταφέρουν, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω.
Αναμείξτε στοιχεία Οι Γάλλοι λατρεύουν να «μπερδεύουν» vintage και σύγχρονα έπιπλα. Δεν έχουν καμιά αναστολή στο να τοποθετήσουν μια μοντέρνα καρέκλα δίπλα σε μια ντουλάπα του 18ουαιώνα. Αυτό δημιουργεί μια δυναμική που ενώνει διαφορετικές περιόδους και στιλ.
thehomeissue french2 288x3852xΑγκαλιάστε τις ατέλειες
 Οι Γάλλοι δεν είναι τελειομανείς.  Δίνουν αξία στα οικογενειακά κειμήλια και τα ενσωματώνουν στους χώρους. Δεν θα πετάξουν μια καρέκλα επειδή το δέρμα έχει λερωθεί και δεν τους πειράζουν οι μικροφθορές στα ξύλινα πατώματα. Το αποτέλεσμα; Ένας χώρος που φαίνεται πως έχει ζωή και δεν είναι αποστειρωμένος.
thehomeissue french6 288x3932x

Να είστε τολμηροί Αν θέλετε να διακοσμήσετε σαν τους Γάλλους πρέπει να γνωρίζετε τρία μυστικά: να θυμάστε πως το τέλειο δεν υπάρχει, να γνωρίζετε τον τρόπο για να αναμειγνύετε διαφορετικές περιόδους και να είστε τολμηροί στις επιλογές σας. Μην ανησυχείτε για το αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Αρκεί να ταιριάζουν οι αναλογίες και να σας αρέσουν πραγματικά – θα βρείτε το προσωπικό σας στιλ δοκιμάζοντας.
thehomeissue french5 288x3752x
Εμπνευστείτε από την προσωπική σας ιστορία Μην διστάσετε να ενσωματώσετε στη διακόσμηση πράγματα που ανήκουν στην οικογένειά σας. Χαλιά, υφάσματα ή ναυτικά αναμνηστικά είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα έχει το προσωπικό σας γούστο και θα λέει ένα κομμάτι της ιστορίας σας.

Διαβάστε περισσότερο στο http://spirossoulis.com/