Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Τα Αντικείμενα Που Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Κομοδίνο!

Οι επιλογές είναι πολλές και πολλές φορές καταλήγετε να γεμίζετε το κομοδίνο σας με αντικείμενα που δεν χρειάζεστε εκείνη την «άγια» ώρα που πηγαίνετε στο κρεβάτι σας για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Ένα φωτιστικό για διάβασμα Μιας και σίγουρα δεν θα θέλετε να αφήσετε το φως του υπνοδωματίου σας ανοιχτό-σίγουρα δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε πλήρως κάνοντάς το-καλό είναι να έχετε ένα φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο σας. Ένα μικρό φωτιστικό είναι πάντα χρήσιμο σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και μπορεί να ανοιχτεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και όχι μόνο για να διαβάσετε πριν πέσετε για ύπνο. Επιπλέον, ένα όμορφο φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει το τέλειο διακοσμητικό για το κομοδίνο σας.

Ένα καλό βιβλίο Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου-και όχι το χάζεμα μπροστά σε κάποιο laptop, τηλεόραση, κινητό ή tablet-θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε πολύ καλύτερα για την ώρα του ύπνου.

Ακουστικά για μουσική Όλοι περνάμε νύχτες που ο ύπνος δεν μας πιάνει με τίποτα. Ένας τέλειος τρόπος για να νυστάξετε και να χαλαρώσετε είναι ακούγοντας χαλαρωτική μουσική. Έχοντας ένα ζευγάρι ακουστικά στο κομοδίνο σας-ειδικά αν κοιμάστε με άλλον στο υπνοδωμάτιο-μπορείτε να ηρεμήσετε και να μπείτε σε mood ύπνου ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

Ένα ποτήρι νερό Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα αναζητώντας μερικές σταγόνες νερό; Και πόσες φορές σας έχει τύχει να βαριέστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας για να πάτε να ξεδιψάσετε; Έχετε πάντα ένα ποτήρι γεμάτο νερό στο κομοδίνο σας και δεν θα διψάσετε ποτέ ξανά.

Ένα αρωματοθεραπευτικό κερί Σβήστε τα φώτα, ανάψτε το κερί και χαλαρώστε απολαμβάνοντας το βιβλίο σας. Ένα κερί με άρωμα λεβάντας μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το μυαλό σας και να ηρεμήσετε από το άγχος της ημέρας. Απλά μην ξεχάσετε να το σβήσετε πριν πάτε για ύπνο.

Ένα ημερολόγιο Πολλοί ψυχαναλυτές ζητάνε από τους «ασθενείς» τους να καταγράφουν τις σκέψεις τους και όλα τα γεγονότα που τους έκαναν εντύπωση στη διάρκεια της ημέρας. Έχετε και εσείς ένα ημερολόγιο δίπλα σας σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να γράφετε όλα όσα για τα οποία αισθάνεστε ευγνωμοσύνη λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Έτσι θα κοιμάστε έχοντας κάνει χαρούμενες σκέψεις.

Μια κρέμα χεριών Πριν πέσετε για ύπνο έχετε φροντίσει τα πάντα. Έχετε πλύνει το πρόσωπό σας, έχετε βουρτσίσει τα δόντια σας και έχετε περιποιηθεί την επιδερμίδα σας. Αυτό που σίγουρα δεν έχετε κάνει είναι να περιποιηθείτε τα χέρια σας. Έχοντας μια κρέμα χεριών στο κομοδίνο σας θα μπορείτε να το κάνετε λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Έτσι θα βοηθήσετε στο να δράσει η κρέμα και να ενυδατώσει τα χέρια σας στη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή:http://spirossoulis.com