Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Τι μαρτυρούν τα λουλούδια για τον σύντροφό μας

Η εποχή του ιπποτικού έρωτα είναι πλέον παρελθόν. Όμως η μέρα των ερωτευμένων είναι το αναλλοίωτο αποτύπωμά του στο χρόνο. Μπορεί αρκετές από εμάς να διαφωνούμε με τον καταναλωτικό οργασμό λουλουδιών, γλυκών και λούτρινων, αλλά σπάνια θα αρνηθούμε μια αγκαλιά λουλούδια από τον σύντροφό μας. Όπως κάθε δώρο, έτσι και τα λουλούδια μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα του αποστολέα τους. 

 Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας αποκαλύπτει:

Ένα μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα. Παραδοσιακά τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τον έρωτα και το πάθος. Σίγουρα υποδεικνύουν έναν σύντροφο παθιασμένο και κουβαρντά. Όμως να είστε πάντα επιφυλακτικές γιατί πολλές φορές πίσω από την υπερβολή κρύβεται και η απάτη. Αν τώρα εμφανιστεί ο καλός σας με ένα και μοναδικό λουλούδι, θα έχετε κάθε δίκιο να του κρατήσετε μούτρα, αν αυτό δεν συνοδεύεται από ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ιδιαίτερο δώρο. Η εποχή που οι άνδρες έκοβαν ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο για να το προσφέρουν έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Ένα εντυπωσιακό μπουκέτο από διάφορα λουλούδια. Εδώ ο σύντροφός σας μάλλον θέλει να σας εντυπωσιάσει χωρίς όμως να βάλει προσωπικά στοιχεία στην επιλογή του. Αυτές τις ημέρες, οι έτοιμες εντυπωσιακές ανθοδέσμες για κάθε budget είναι η εύκολη λύση για όποιον θέλει να ξεμπερδέψει αλλά και να κάνει εντύπωση. 

Το αγαπημένο σας λουλούδι. Μια προσφορά που πρέπει να εκτιμηθεί, καθώς υποδηλώνει ότι ο σύντροφός σας γνωρίζει τις προτιμήσεις σας και θέλει να σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. 

Μια ανθοδέσμη από γαρύφαλλα. Σας υπενθυμίζω ότι τα γαρύφαλλα είναι από τα πιο φτηνά λουλούδια αλλά διατηρούνται αρκετά στο βάζο συγκριτικά με άλλα. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι απλά πρακτικός τύπος ή λίγο τσιγκούνης και προσπαθεί να το κρύψει επιμελώς.

Μια αγκαλιά τουλίπες. Αν ο καλός σας εμφανιστεί με ένα μπουκέτο από τουλίπες, θα πρέπει να το εκτιμήσετε ιδιαιτέρως. Οι τουλίπες υποδηλώνουν άτομο με ιδιαίτερη και ευαίσθητη προσωπικότητα, υψηλή αισθητική αλλά και αγάπη προς εσάς. 

Μία γαρδένια. Η αγαπημένη των γυναικών, προσφέρεται κυρίως από συντρόφους ώριμης ηλικίας, καθώς ιστορικά αντικατέστησε τα γιασεμιά. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνει σεβασμό προς εσάς, σταθερή και μακροχρόνια σχέση. 

Μια ορχιδέα. Οι συμβολισμοί της είναι πάρα πολλοί και ποικίλοι. Επειδή είναι φυτό με παρατεταμένη ανθοφορία, τείνει να συμβολίζει τη σταθερότητα της σχέσης στο χρόνο, την αγνή αγάπη και τη συντροφικότητα. Ταυτόχρονα, λόγω της εξωτικής προέλευσης της, δεν παύει να είναι ένα ερωτικό λουλούδι. Συνήθως την προσφέρουν άντρες που τρέφουν βαθιά εκτίμηση προς τις συντρόφους τους και προσδοκούν ή γιορτάζουν μια βαθιά και μακροχρόνια σχέση. 

Βέβαια, σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει και το τίποτα, ούτε ένα πράσινο φύλλο. Για αυτό,  ό,τι και να σας προσφέρουν είναι ευπρόσδεκτο και σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι ο σύντροφός σας θέλει να σας προσεγγίσει με τις όποιες ιδιαιτερότητές του. 

Πηγή:http://jenny.gr/