Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Η αληθινή ομορφιά δεν είναι ότι προβάλλουν τα ΜΜΕ

   Ζούμε σε μια κοινωνία και σε μία εποχή που κυριαρχεί η εικόνα, τα πρότυπα ομορφιάς που παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέσα από την μόδα, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο. Γυναίκες τέλειες, καλοσχηματισμένα σώματα, ψηλές, αδύνατες, χωρίς κανένα ψεγάδι. Όλες πληρούν τα παραδοσιακά ‘’στάνταρτ’’ ομορφιάς. Τι είναι όμως αληθινή ομορφιά;
  Η αληθινή ομορφιά δεν έχει όρια. Η κάθε γυναίκα πρέπει να μάθει να αγαπάει τον εαυτό της όπως κι αν είναι και πως ανεξαρτήτου ηλικίας, φυλής ή σωματότυπου είναι μοναδική και διαφορετική, γιατί η διαφορετικότητα είναι που κάνει όμορφη και ξεχωριστή την κάθε γυναίκα. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν προσπαθήσει με τον δικό τους να δείξουν ότι η κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο.  Ακόμη κι αν δεν έχει ούτε το τέλειο σώμα, ούτε τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά.
   Ακόμη πολλά μοντέλα έχουν γίνει γνωστά για κάποιες ιδιαιτερότητες τους, είναι σαγηνευτικές, με έναν δικό τους μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Όπως Σαντέλ Μπράουν- Γιανκ στον Καναδά όπου πάσχει από μελάγχρωση του δέρματος από τότε που ήταν τριών.

123

Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας, έτσι ακριβώς όπως είναι!