Υλικά

600 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου

2 πορτοκάλια

1 κομματάκι τριμμένο τζίντζερ

2κ. γλυκού κάρυ

1κ. γλυκού ζάχαρη

10 ποτήρι λευκό κρασί

40 γραμμάρια αλεύρι

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ. γλυκού  μαϊντανού

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε κομμάτια και το αλευρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα  προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Στη συνέχεια αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλου τα οποία μαγειρεύουμε για 4 λεπτά, γυρίζοντας τα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Ύστερα ρίχνουμε το κρασί και όταν είναι πάρε χρώμα το βγάζουμε από τη φωτιά.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το το χυμό πορτοκαλιού, το τριμμένο τζίντζερ, το κάρυ και τη ζάχαρη. Βράζουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το κοτόπουλο και το μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μαζί με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με χοντροκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.