Υλικά

1/2 κολοκύθα (διάμετρος 20 cm)

1 μεγάλη χούφτα αποξηραμένα μανιτάρια  

Αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση 

Βάζουμε τα μανιτάρια σε ζεστό νερό για τουλάχιστον 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε την κολοκύθα, αφαιρώντας τους σπόρους και τη φλούδα και στη συνέχεια την κόβουμε σε κύβους. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κολοκύθα μαζί με τα μανιτάρια αφού τα έχουμε στραγγίξει, προσθέτουμε αρκετό νερό και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Μόλις περάσει η ώρα χτυπάμε σε ένα μίξερ τη σούπα μέχρι να γίνει απαλή κρέμα και τη σερβίρουμε όσο ακόμα είναι ζεστή. 

Πηγή:http://jenny.gr/