Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Πως θα τον κάνεις να ζηλέψει με 3 απλούς τρόπους

Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα το οποίο μπορεί να έχει θετικές κα αρνητικές συνέπειες ταυτόχρονα. Μερικές φορές οι άντρες το χρειάζονται όμως, είτε για να ξανά κερδίσετε το ενδιαφέρον του, είτε για να τον αφυπνίσετε λιγάκι. Είναι ένα όπλο για μια γυναίκα η ζήλεια όμως πρέπει να είναι με μέτρο και να ξέρει να τη διαχειρίζεται σωστά. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια μικρά και θαυματουργά tips για να πετύχετε το στόχο σας: να ζηλέψει χωρίς καν να σας πάρει χαμπάρι!

1.Αγνωήστε τον. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να του γίνετε καθημερινή συνήθεια και τελικά να σας βαρεθεί. Μην στέλνετε συνεχώς μηνύματα και αφήστε τον να ενδιαφερθεί αυτός. Εξαφανιστείτε για κάποιες μέρες και μετά απλά πείτε του ότι είχατε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην τον αφήσετε στιγμή να σας θεωρήσει δεδομένη.
2. Να είσαι πάντα εντυπωσιακή και σέξυ. Είναι πολύ σημαντικό να τον κάνεις να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του να από πάνω σου. Πήγαινε στα μαγαζιά που συχνάζει για να σε δει έτσι εντυπωσιακή και λαμπερή και να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που σε απέρριψε ή σε αγνόησε. Επίσης αν είσαι τόσο σέξι πάντα, να ξέρεις πως δεν θα έχεις τραβήξει μόνο την προσοχή εκείνου, αλλά και πολλών άλλων θαυμαστών σου! 
3.Μίλα για άλλους άντρες. Μπορεί εμείς οι γυναίκες να βγαίνουμε εκτός εαυτού όταν τον ακούμε μας να εκδηλώνει το θαυμασμό του για κάποια άλλη γυναίκα, αλλά μη νομίζετε ότι και οι άντρες αντιμετωπίζουν ψύχραιμα μία τέτοια κατάσταση. Θαυμάστε άνετα έναν ωραίο περαστικό. Επίσης με προσοχή και χωρίς να προδοθείς ότι το κάνεις επίτηδες, πέτα που και που κάποιον πρώην ή κάποιον που σε φλερτάρει. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξ' του ότι σε διεκδικούν πολλοί. Δεν φαντάζεσαι πόσο τρελαίνει και αλλάζει τους άντρες ο ανταγωνισμός! Προσοχή όμως και πάλι, μην το κάνεις συνέχεια γιατί θα το καταλάβει.