Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

3 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου μάλλον πρέπει να τελειώσει!

Νέα σεζόν, νέα ξεκινήματα, αλλαγές και νέα βήματα! Όταν αυτά έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό τομέα ή με το τι αλλαγές θα κάνεις στο σπίτι σου, είναι όλα καλά, αν όμως σκέφτεσαι για το αν θέλεις ή όχι να παραμείνεις στη σχέση σου; Τότε τα πράγματα είναι δύσκολα και φυσικά δεν είναι και μια εύκολη απόφαση!
Αν όμως σου συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για το αντίο.

1. Τσακώνεστε όλη την ημέρα. Αν μαλώνετε με το παραμικρό και δεν μπορείς να θυμηθείς ποια ήταν η τελευταία φορά που εσείς οι δύο περάσατε καλά μαζί, τότε θα πρέπει να προβληματιστείς. Οι συνεχής καυγάδες δείχνουν ότι πλέον δεν επικοινωνείτε και δεν έχετε τίποτα κοινό πλέον.

2. Δεν θέλεις να περνάτε χρόνο μαζί. Σου βγαίνει αβίαστα να βρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες να μην τον δεις. Πότε τη δουλειά, πότε μία έξοδος με φίλες που δεν μπορείς να αποφύγεις και πότε μία οικογενειακή συγκέντρωση και το χειρότερο; Περνάς καλά χωρίς εκείνον. Μήπως ήρθε η ώρα να ξανά σκεφτείς την σχέση σας;

3.Δεν έχετε σεξουαλική ζωή. Που πήγαν οι μέρες που δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλο; Σίγουρο είναι λογικό να μην συμβαίνει τόσο συχνά, όσο στην αρχή, αλλά καθόλου; Πρέπει να σε προβληματίσει.