Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

3 χαρακτηριστικά που όλοι οι άντρες θέλουν σε μια γυναίκα

Δυο διαφορετικά φύλα. Σαν άσπρο με μαύρο. Άλλα πράγματα ψάχνει μία γυναίκα από έναν άντρα και άλλα ένας άντρας από μία γυναίκα. Το μυαλό του άντρα, δεν μπορούμε σίγουρα να μπούμε γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά από συζητήσεις με φίλους καταλήξαμε σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που η πλειονότητα των αντρών αναζητά σε μία γυναίκα. Δώσε βάση...

1. Αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι όμορφο κάποιες φορές να κάνεις παραπονάκια ότι έχεις πάρει κιλά και εκείνος να σου λέει ότι είσαι μια χαρά αλλά αν αυτό γίνεται και συνέχεια τότε το πράγμα καταντά εκνευριστικό και κουραστικό. Ένας άντρας θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να μην έχει κολλήματα. Βάλε λοιπόν τις ανασφάλειες σου στην άκρη και φόρα το πιο όμορφο χαμόγελο σου, σίγουρα θα τον μαγέψεις!

2.Ανεξαρτησία. Υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και ακαταμάχητο από μία γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, έχει τη δική της ζωή και δεν κρέμεται από τις αποφάσεις και τη διάθεση του συντρόφου της; Όχι φυσικά... Όπως εκείνος θα θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους του ή έχοντας κάποια δουλειά και εσύ φυσικά έχεις αυτές τις ασχολίες. Το να είστε συνεχώς μαζί κάποια στιγμή θα φέρει τον χωρισμό!

3. Να μην είσαι κακομαθημένη. Σίγουρα οι γονείς σου σε μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και σίγουρα ό,τι κι αν επιθυμούσες σου το παρείχαν, αλλά αυτό δεν σoυ δίνει το δικαίωμα να φέρεσαι στον υπόλοιπο κόσμο σαν να είναι δούλοι σου. Σταμάτα λοιπόν  να κατεβάζεις τα μούτρα σου μέχρι το πάτωμα αν δεν βγείτε στο μαγαζί που θέλεις γιατί είναι ανώριμο. Το δίκαιο είναι να παίρνετε μαζί τις αποφάσεις και αν κάποια στιγμή αισθανθείς ριγμένη, τότε μπορείτε να το συζητήσετε..