Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

3 πράγματα που πρέπει να πεις στον εαυτό σου μετά το τέλος της σχέσης σου!

Οι χωρισμοί είναι ένα δύσκολο κομμάτι στην ζωή μιας γυναίκας. Η καθεμία το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Πρέπει όμως σε κάθε περίπτωση να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια.  Σε περίπτωση λοιπόν που αυτή τη στιγμή βιώνεις κάτι τέτοιο, πριν αρχίσεις να πίνεις και να ακούς καψουροτράγουδα, καλό θα ήταν να σκεφτείς τις παρακάτω 3 φράσεις που σύμφωνα με τους ψυχολόγους θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο γρήγορα και αναίμακτα ένα χωρισμό.

«Αγαπώ τον εαυτό μου»

Είναι κάτι που δε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς. Κανείς δεν είναι πάνω από εσένα γι αυτό και μην αφήνεις κανένα να σε κάνει «κομμάτια». Επιτέλους πάψε να αυτοτιμωρείσαι (απόλυτο τραγούδι) και δες τα πολλά προτερήματα που διαθέτεις σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος.


«Θέλω να είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη»
Όταν ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις, τότε σίγουρα ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση. Είτε η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα, είτε όχι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι μαζί, δε θα μπορούσατε να είστε ευτυχισμένοι. Ψάξε λοιπόν εκεί έξω κάποιον που θα αξίζει και θα σε κάνει χαρούμενη!

«Αδιαφορώ για το τι κάνει»
Αδιαφόρησε. Μην τον ψάχνεις παντού και μην πηγαίνεις σκόπιμα σε μέρη που ξέρεις ότι θα είναι. Όσο κι αν θέλεις να μάθεις τι κάνει, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να επικοινωνήσεις. Εξάλλου, αν πάθει κάτι θα το πληροφορηθείς, μη φοβάσαι.