Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

4 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν σε μια γυναίκα!

Εκτός από το σεξουαλικό κομμάτι που σίγουρο είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία οι άντρες όντως βρίσκουν ακαταμάχητα σε μία γυναίκα, και τα οποία δεν έχουν με την εμφάνιση. Παρακάτω θα σου πούμε τέσσερα βασικά.

Χιούμορ
Ειδικά για εμάς τις γυναίκες που ο αυτοσαρκασμός είναι κάπως πιο δύσκολος, η κατοχή του συγκεκριμένου γνωρίσματος, σε κάνει σχεδόν σπάνια. Πρέπει ένας άνθρωπος γενικά να έχει χιούμορ, άνθρωπος χωρίς χιούμορ είναι μισός άνθρωπος!

Ευγενία
Βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει διότι όσο όμορφη και να είναι μια γυναίκα αν δεν έχει σωστή συμπεριφορά, έχει χάσει το παιχνίδι.

Χαρά
Πρέπει να είσαι χαρούμενη και ευδιάθετη. Γενικά μία χαμογελαστή και αισιόδοξη γυναίκα είναι ένα πολύ ωραίο, θετικό και γοητευτικό θέαμα. Άσε τα μούτρα και τη γκρίνια στην άκρη.

Να δίνεις αξία σε μικρά πράγματα
Ναι εντάξει, ένα ακριβό δώρο μπορεί να είναι εντυπωσιακό και φυσικά ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, τα μικρά είναι που έχουν σημασία. Ένας άντρας τρελαίνεται όταν συνειδητοποιεί ότι μία γυναίκα είναι ρομαντική και δίνει αξία στα μικρά αλλά γεμάτα συναισθηματισμό πράγματα.