Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Κεφάλαιο χωρισμός: 4 τρόποι για να μην σε πάρει από κάτω!

Είχατε μια όμορφη σχέση που περνούσατε πολύ χρόνο μαζί και γελούσατε αρκετά. Είχατε την τέλεια σχέση όμως ο χωρισμός σας χτύπησε την πόρτα! Έκλαψες, ρώτησες γιατί και τράβηξες τα μαλλιά σου. Έπεσες φυσικά σε κατάθλιψη, παράτησες τον εαυτό σου! Ξέρεις κάτι; Έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι κυριολεκτικά χάλια και πίστεψέ μας όλοι και όλες σε καταλαβαίνουμε. Ωστόσο,  η ζωή προχωρά και συνεχίζεται και καλά θα κάνεις να το βάλεις καλά στο μυαλό σου αυτό.

1. Όχι άλλα μεθυσμένα τηλέφωνα και μηνύματα.  Σίγουρα δεν είσαι καλά και σου λείπει αλλά δεν χρειάζεται συνεχώς του στέλνεις μηνύματα. Είναι πολύ άσχημο για μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να κάνει τέτοιες κινήσεις! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα απαντήσει, και τότε θα γίνεις απλώς χειρότερα!

2. Όχι υστερίες. Πέρασε ο πρώτος καιρός, έκλαψες, ξέσπασες! Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να γίνεσαι χάλια και να ξεσπάς. Κάνε μια βόλτα να πάρεις καθαρό αέρα, πήγαινε μια βόλτα με τις φίλες σου να ξεχαστείς. Δεν είναι καλό τόσο για εσένα όσο και για την οικογένεια σου να είσαι συνεχώς χάλια.

3. Πάρε το απόφαση. Χωρίσατε. Και; Δεν τέλειωσε και ο κόσμος. Θα βρεις κάτι καλύτερο. Ξεκίνα να βγαίνεις και να κάνεις πράγματα που έκανες πριν μπεις στ σχέση αυτή. Φλέρταρε ξανά και όλα θα γίνουν όπως πριν με τον καιρό.