Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

4 ντροπιαστικά πράγματα που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ!

Το σεξ είναι κάτι που ντρέπονται οι περισσότερες γυναίκες να συζητούν, ειδικά οι πιο ντροπαλές. Είναι κάποια χαρακτηρίστηκα που συμβαίνουν σε όλες, οπότε μην νιωθεις άβολα ή περίεργα. Παρακάτω θα σου πούμε 4 πράγματα που όλες μας έχουμε πάθει και μας κάνουν να ντρεπόμαστε, όμως χωρίς λόγο!

1.  «Εγώ το είπα αυτό;»
Μπορούν να συμβούν δυο πράγματα εδώ. Πρώτον επειδή δεν είσαι πορνοστάρ σίγουρα μπορεί να σου ξεφύγει κάτι επάνω στην ένταση που ίσως να μην ξέρεις και καν τι σημαίνει. Και δεύτερον να γίνεις λίγο περισσότερο τολμηρή κι από αυτό που η ίδια πίστευες. Αλλά μην νιώθεις άσχημα, σε όλες έχει συμβεί.

2. Όταν το μυαλό είναι αλλού
 Και ναι, έρχεται εκείνη η στιγμή που εσύ σκέφτεσαι απλά τον πρώην σου. Εντάξει δεν είσαι ποταπή, σε όλες έχει συμβεί. Ανθρώπινα είναι αυτά.

3.Ο ένοχος λεκές
Έχετε τελειώσει και συνειδητοποιείτε το χαμό που έχετε κάνει, και βλέπετε στο σεντόνι εκείνον το λεκέ και τρελαίνεσαι; Κακώς, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και σου προτείνουμε απλά να χαλαρώσεις.

4. Οι περίεργοι ήχοι
Είναι η στιγμή που απλά θες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί. Αντί να απολαμβάνεις τη στιγμή ασχολείσαι με πράγματα που συμβαίνουν στην πλειοψηφία των γυναικών. Μπορείτε και να το συζητήσετε, θα σου φύγει το άγχος και θα γελάσετε μιας και είναι κάτι απόλυτα λογικό.