Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Κάνει καλό σεξ! 4 σημάδια που θα στο δείξουν!

Το sex σίγουρα μπορεί να μην είναι ο πρώτος παράγοντας αλλά είναι σημαντικό κομμάτι για μια σχέση!  Όσα καλά κι αν είστε μαζί όμως, εάν δεν κολλάτε εκεί τότε δεν θα κρατήσει και πολύ. Παρακάτω θα σου πούμε κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι μάλλον θα είναι καλός στην ερωτική σας ζωή.

1. Δεν μιλάει για το παρελθόν του. Το να αναφέρει συνεχώς για την πρώην του, δεν είναι καλό σημάδι. Μιλάμε για έναν άντρα που δεν σέβεται και δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει τώρα στη ζωή του. Αν βρεις άντρα λιγομίλητο, βρήκες λαχείο.

2. Σε κάνει να αισθάνεσαι σαν μια πριγκίπισσα. Δεν είναι υπερβολικό. Έτσι πρέπει να φέρεται ο κάθε άντρας στη κοπέλα που συνοδεύει.  Αν λοιπόν, σου κάνει κοπλιμέντα, και δε λέμε να είσαι κοντή και να σε αποκαλεί δίμετρη, αλλά αν διατηρεί έναν ενθουσιασμό, μία αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, τότε βρήκες τον άντρα της ζωής σου και σίγουρα τον καλύτερο εραστή.

3. Αυτοπεποίθηση. Ένα από τα βασικότερα. Αυτοί που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και ξέρουν να φερθούν ανάλογα σε μία... καταπληκτική γυναίκα. Ε αυτοί ξέρουν και από καλό σεξ.

4.Να έχει υπομονή. Πόσο σημαντικό είναι αυτό! Σε περίπτωση που τον δεις, να μη βιάζεται και να πηγαίνει με τους ρυθμούς σου, πάει να πει ότι ο τύπος ξέρει τι του γίνεται και δεν εννοούμε μόνο στο σεξ αλλά και γενικότερα Επέλεξε αυτό τον άντρα!