Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι κακή στο σεξ


Πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση είναι σίγουρα το ερωτικό. Θα μου πεις ότι έχει να κάνει με τη χημεία των δυο ανθρώπων και θα συμφωνήσω. Όμως είναι κάποια πράγματα που αν τα κάνεις, κάτι πάει λάθος!

Σκέφτεσαι μόνο τη δική σου ευχαρίστηση
Το σε είναι για να προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο. Θεωρείς ωραίο να νιώθεις καλά μόνο εσύ και να μην νοιάζεσαι για το πώς νιώθει και ο άλλος; Συγγνώμη, αλλά για να γίνεις καλή στο σεξ, θα πρέπει να δίνεις κι εσύ.

 Δεν έχεις φαντασία

Καλό το σεξ, αλλά οι ίδιες κινήσεις χωρίς καμία αλλαγή, κάποια στιγμή καταντούν βαρετές. Με λίγα λόγια, πρέπει να προσπαθείς να αλλάζεις την καθημερινή ρουτίνα, ώστε να μην χαθεί ποτέ το ενδιαφέρον.

Η αμηχανία

Αν υπάρχει αμηχανία τότε πώς θα υπάρξει χημεία; Αν κάνεις κάτι και στη συνέχεια κοκκινίζεις και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, τότε γιατί να το κάνεις; Στο σεξ θα πρέπει να υπάρχει οικειότητα, θάρρος και τόλμη.

Άκρα του τάφου σιωπή

Και αφού κάνετε ό, τι κάνετε, μένετε απολύτως σιωπηλοί. Αν δεν μιλήσεις, δε συζητήσεις τότε πώς θα το πας ένα βήμα παραπέρα τη φάση; Άσε που η σιωπή φέρνει αμηχανία και η αμηχανία λάθη.