Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Τι προσέχει επάνω σου την ώρα του σεξ;

Σε μια άλλη εποχή ένας άνδρας ήθελε απλώς να κάνει τη δουλειά του και δεν κοιτούσε τίποτα άλλο. Πλέον όμως οι άντρες επειδή προσέχουν αρκετά την εμφάνιση τους, να είσαι σίγουρη ότι προσέχουν και πράγματα επάνω σου κατά τη διάρκεια του σεξ που μπορεί να μην είχες σκεφτεί. Διάβασε λοιπόν παρακάτω τι προσέχει ο σύντροφος σου, που πρέπει να το γνωρίζεις.

Κεφάλαιο… τρίχες!
Είμαστε σε μια εποχή που οι περισσότεροι άντρες ξυρίζονται. Αν και αν με ρωτάς προσωπικά δεν το προτιμώ χαχα. Επειδή λοιπόν συμβαίνει ξέρουν πολύ καλά να ξεχωρίζουν την αποτρίχωση από το ξύρισμα γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτό. Πίστεψε με κανένας άντρας δεν θα ήθελε η κοπέλα του να μην είναι τέλεια ξυρισμένη!

Είσαι αρκετά τολμηρή; Στους άντρες αρέσει οι γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες, να είναι τολμηρή. Φυσικά δεν εννοώ σε υπερβολικό βαθμό αλλά να δει ότι μπορείς κι εσύ να έχεις ο πάνω χέρι. Κάνε την έκπληξη, ακόμα κι αν είσαι πιο ντροπαλή.

Βλέμμα.
Μην νομίζεις ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να κοιτάζει το στήθος και τον πισινό σου. Εντάξει, σίγουρα έχει και αυτό, αλλά όχι μόνο αυτό. Το βλέμμα σου μπορεί να γίνει το πιο ερωτεύσημο πράγμα επάνω σου και να μην μπορεί να ξεκολλήσει. Όποτε δώσε βάση σε αυτό.

Το πεντικιούρ σου. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως αστείο και ότι εντάξει σιγά τι μας λέει τώρα αυτή. Όμως να είσαι σίγουρη ότι είναι από τα πράγματα που πραγματικά προσέχει. Το αν έχεις καθαρά και περιποιημένα άκρα μετράει πολύ για έναν άντρα.