Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

3 συμπεριφορές που διώχνουν τους άντρες μακριά!

Καμιά φορά οι γυναίκες φερόμαστε και κάνουμε πράγματα που δεν μας βοηθάνε, όσο αφορά τις σχέσεις και τους άντρες. Αναζητάμε την συντροφικότητα, τον έρωτα και καμιά φορά περνάμε μια εικόνα που απλά απωθεί του άντρες. Δες παρακάτω 4 συμπεριφορές που διώχνουν και απομακρύνουν τους άντρες.

Αναφέρεις τον πρώην. Βγαίνεις ραντεβού και μιλάς για τον πρώην σου; Τεράστιο λάθος! Κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει τα παράπονά σου ή γιατί χωρίσατε, οπότε ακόμα κι αν επιθυμείς διακαώς να τον αναφέρεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άντρας που να γοητεύεται όταν ακούει το ραντεβού του να μιλάει για την προηγούμενη σχέση του.

Φαίνεσαι πολύ διαθέσιμη. Δεν πρέπει να είσαι ούτε απόμακρη αλλά ούτε και διαθέσιμη με την κακή έννοια. Με λίγα λόγια, προσπάθησε να κρύψεις τη λαχτάρα σου για φλερτ και σχέση και μέσα από τη συμπεριφορά σου να δείχνεις απλά ευχάριστη, σέξι και φιλική. Όταν ένας άντρας αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη τρέλα μιας γυναίκας, εκτός του ότι τρομάζει, χάνει αυτομάτως και την αίσθηση του κυνηγιού, που καλώς ή κακώς υπάρχει στο DNA του. Δώσε του την ευκαιρία να σε κυνηγήσει και μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο. Άστον να κάνει εκείνος τα πράγματα.

Προτρέχεις. Είναι μία απλή γνωριμία η οποία πιθανότατα να μην καταλήξει σε γάμο. Μπορεί όμως και να γίνει. Όπως και να είναι τα πράγματα, η πρώτη εβδομάδα γνωριμίας δεν ενδείκνυται για εκδρομές, γνωριμία με τους γονείς και σχέδια για το μέλλον. Εδώ στην πρώτη εβδομάδα κολλάς να πεις σε σκέφτομαι. Υπομονή φίλη μου, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τους ίδιους ρυθμούς. Οπότε χαλάρωσε και μην δείχνεις από την αρχή τον πολύ μεγάλο ενθουσιασμό σου!