Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Ώρα να ξεπεράσεις τη σχέση που ποτέ δεν είχες!

 Ένας χωρισμός μπορεί να σε πονέσει αρκετά αλλά ακόμη χειρότερο είναι να σταματήσεις να βγαίνεις με κάποιον που ήθελες και που δεν κατάφερες ποτέ να τον έχεις δικό σου. Μπορεί απλά να βγαίνατε, να κάνατε σεξ και καμιά βόλτα, αλλά μέχρι εκεί, όμως εσύ γιατί νιώθεις αυτό το τεράστιο κενό μέσα σου; Και όλοι σου λένε ιδέα σου είναι, δεν ήσασταν και μαζί! Γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσεις τη στενοχώρια σου σε φίλους; Παρακάτω σου έχουμε κάποιες συμβουλές για να τον ξεπεράσεις και να βάλεις στη ζωή σου κάτι πιο υγιές!

Να είσαι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους. Είναι η ώρα του φλερτ. Είναι η ώρα που εσύ θα λάμψεις και θα δείξεις τι αξίζεις. Είναι η ώρα που θα δέχεσαι το θαυμασμό των αντρών, ακόμα κι αν δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Η αυτοπεποίθησή σου έχει δεχτεί ανεπανόρθωτο πλήγμα. Πρέπει να νιώθεις καλά να το δείχνεις και να γνωρίζεις νέο κόσμο!

Μη στείλεις μήνυμα. Αλήθεια δεν έχετε περάσει και τόσα πολλά για να του στείλεις ότι σου λείπει και ότι τον σκέφτεσαι, είναι το μεγαλύτερο λάθος!  Λίγο σεξ κάνατε και ήπιατε δύο ποτά. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να του στείλεις μήνυμα γιατί πολύ απλά, ή που δε θα τα διαβάσει ή που δε θα απαντήσει. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να γίνεις χειρότερα, ούτε να σε θεωρήσει δεδομένη και ότι τρέχεις από πίσω του.

Κλάψε! Ε ναι φυσικά και θα κλάψεις. Ξέρεις πολύ καλά ότι απόψε δε θα του στείλεις να έρθει να δείτε ταινία. Ξέρεις πολύ καλά ότι δε θα ξανακάτσεις με τις ώρες πάνω από το τηλέφωνο να αναρωτιέσαι γιατί δε στέλνει. Ξέρεις πολύ καλά… ότι θα επανεμφανιστεί σε χρόνο dt, και συγκεκριμένα αμέσως μόλις φάει την πρώτη του χυλόπιτα. Ξέρεις πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι για τίποτα περισσότερο από καλοπέραση, πάντα στο κρεβάτι. Αλλά παρόλα αυτά κλαις. Κλαις γιατί μέσα σου ίσως επιθυμούσες κάτι άλλο, ήλπιζες για κάτι άλλο.