Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Κάνε τον να σε θέλει με αυτούς τους τρόπους!

Οι γυναίκες μερικές φορές είμαστε κάπως περίεργες! Δεν ξέρουμε τι θέλουμε! Θέλουμε συνεχώς παραπάνω, το ίδιο και στις σχέσεις μας. Παρακάτω θα δεις κάποια πράγματα που είναι καλό να έχεις για να σε θέλει και να μην ξεκολλάει.
Να προσέχεις τον εαυτό σου. Δεν λέω να φτιάχνεσαι σαν να πηγαίνεις σε καλλιστεία, όμως πρέπει πάντα να προσέχεις τον εαυτό σου και να είσαι περιποιημένη. Για κανένα μην αμελήσεις τον εαυτό σου.  
Να είσαι ευγενική. Η ευγένεια είναι σημαντικό προσόν, και δυστυχώς δεν τη διαθέτει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Οπότε, σε περίπτωση που το έχεις, κοίτα να το κρατήσεις. Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καλό θα ήταν να το αποκτήσεις.
Να είσαι ο εαυτός σου. Προφανώς και σε κανένα δεν αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μη διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να τον κατακτήσεις με αυτόν. Αν δείξεις κάτι άλλο κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται. Και μάλλον τα αποτελέσματα δε θα σου αρέσουν.
Να μην είσαι απελπισμένη. Κανένας άντρας δε θέλει μια γυναίκα κρεμασμένη από πάνω του, εκτός πια κι αν είναι κομπλεξικός και έχει θεματάκια. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να του δείχνεις ότι ψοφάς για σχέση, για γάμο ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να του δείχνεις ότι όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Όπως λέει και το τράγουδι… ζούσες και πριν τον γνωρίσεις.