Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Αυτά είναι τα περίεργα πράγματα που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες!

Όλες μας γνωρίζουμε αρκετά από όσα οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικά σε μια γυναίκα, πόσες όμως γνωρίζετε πως υπάρχουν και μερικά τελείως παράξενα πράγματα, τα οποία ένας άνδρας λατρεύει στην κοπέλα του;

Απολαύστε ελεύθερα!

Να την βλέπει απεριποίητη
Ενώ στους περισσότερους άνδρες αρέσει όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους και επιδιώκουν να τους είναι αρεστές και θελκτικές, τυχαίνει να βρίσκουν ελκυστική την γυναίκα που τους αρέσει ,όταν εκείνη δεν είναι ιδιαίτερα περιποιημένη. Πολλοί άνδρες υποστηρίζουν ότι μπορούν έτσι να την γνωρίσουν περισσότερο σαν άτομο, αφού δεν τους «κρύβεται» πίσω από όμορφα ρούχα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Να την βλέπει φοβισμένη
Φαίνεται περίεργο, όμως ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Στους άνδρες αρέσει η εικόνα μιας γυναίκας που είναι λίγο φοβισμένη, γιατί έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να σταθούν πλάι της και να την προστατεύσουν, αποδεικνύοντας πόσο δυνατοί άνδρες είναι. Είναι εγωκεντρικό, πηγάζει και από κάποιο πρωτόγονο ένστικτο, αλλά ας το παραδεχθούμε· όλες θέλουμε έναν δυνατό άνδρα να στηριχθούμε πάνω του!

Οι ραγάδες της γέννας
Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, οι περισσότεροι άνδρες όχι απλώς δεν τις βρίσκουν αντιαισθητικές, αλλά –άκουσον! Άκουσον!- τις αγαπάνε κιόλας! Για τις γυναίκες μπορεί να είναι ενοχλητικές ως εικόνα, στον άνδρα, όμως, θυμίζουν ότι η γυναίκα που έχει αυτά τα σημάδια, γέννησε τα παιδιά του. Και έτσι, τις εκτιμάει.

Τα γυαλιά οράσεως
Οι άνδρες λατρεύουν τα κορίτσια που φοράνε γυαλιά και είναι αλήθεια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ομολογούν πως τα γυαλιά μπορούν να δώσουν άλλον αέρα σε μια γυναίκα και εννοούν πιο σέξι. Μήπως να το ξανασκέφτονταν όσες επιλέγουν να φοράνε φακούς επαφής;

Να σε παρακολουθούν ενώ μακιγιάρεσαι
Πόσες φορές έτυχε, την ώρα που ετοιμαζόσουν για να βγείτε, να τον πιάνεις να σε παρακολουθεί αφοσιωμένος λες και παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα; Οι άνδρες εντυπωσιάζονται από την ικανότητα των γυναικών να είναι τόσο ακριβείς χρησιμοποιώντας μυτερά μολύβια και δολοφονικά βουρτσάκια μερικλα χιλιοστά μακριά από τα μάτια τους. Φαίνεται να εντυπωσιάζονται και από το γεγονός ότι κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλ μακιγιάζ. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θες να φρεσκάρεις το κραγιόν σου, μην διστάσεις να το κάνεις μπροστά του· θα έχεις την αμέριστη προσοχή του!

Το τουρμπάνι
Ναι , αυτή την πετσέτα που τυλίγουμε γύρω από το κεφάλι μας μετά το λούσιμο για να απορροφήσει την υγρασία από τα μαλλιά μας. Για κάποιον λόγο, ενώ την πρώτη φορά που θα μας δουν ως άλλον Ινδό τουρμπανοφόρο, το πιθανότερο είναι να γελάσουνε και να μας πειράξουνε για την εμφάνισή μας, στην συνέχεια όχι απλώς ξεχνάνε να γελάσουνε, αλλά μας κοιτάνε σα να μας βλέπουνε πρώτη φορά. Είναι το βρεγμένο λουκ που τους παραπέμπει αλλού, είναι η – σπάνια, ομολογουμένως- ευκαιρία που έχουν να θαυμάσουν όλο μας το πρόσωπο ελεύθερα, χωρίς ενοχλητικά τσουλούφια να χαλάνε την θέα; Όποια κι αν είναι η αιτία, το γεγονός είναι ένα· το τουρμπάνι κάνει θαύματα!

Η γυμναστική
Οι άνδρες λατρεύουν να παρακολουθούν μια γυναίκα όσο γυμνάζεται. Και περισσότερο λατρεύουν την εμφάνισή της, αφού τελειώσει την γυμναστική. Η ξαναμμένη –παρότι κουρασμένη- όψη, σε συνδυασμό με την ελαφριά μυρωδιά του γυναικείου ιδρώτα, τους κάνει να θέλουν να γίνουν οι προσωπικοί μας γυμναστές και να μας κουράσουν ακόμα περισσότερο! Πλέον, δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες· ζήτω η γυμναστική!

Το πουκάμισό του
Και συ μέσα σε αυτό. Παράξενο, αλλά πραγματικό. Παρότι σου είναι φαρδύ και συ φαίνεσαι σαν την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων που ήπιε το μαγικό υγρό από το μπουκαλάκι και συρρυκνώθηκε, για εκείνον είσαι χάρμα οφθαλμών. Φοράς το ρούχο ΤΟΥ, είσαι στην ομάδα ΤΟΥ, έχεις πάνω σου την μυρωδιά ΤΟΥ! Τελείωσε· είσαι δική του και με την βούλα!

Όλα αυτά κι ας μας φαίνονται εμάς περίεργα, για τους άνδρες είναι στιγμές που μας καθιστούν μοναδικές, ξεχωριστές και –πάνω απ’ όλα- δικές τους! Δεν χρειάζεται να το ψάξουμε περισσότερο, κορίτσια· χαλαρώστε και απολαύστε το!

Πηγή: gynaikagiapanta.gr